miercuri, 27 ianuarie 2010

FLACARA VIOLETA SAU PARANOIA ?


Vă spun cu toata sinceritatea ca am râs copios când i-am auzit pe politicienii noştri pe la diverse televiziuni vorbind de flacăra violet şi efectele nocive ale cravatei mov sau alte tâmpenii spuse chiar de oamenii în care aveam mare încredere.

Si ca sa nu mă indepărtez de la subiect ca mă arde flacăra violet la buzunarele goale , mă rog sa-i treaca prin cap lui Boc o flacăra indiferent de culoare dar să-mi dea al 13-lea salariu , iar lui Predoiu un scurt-circuit sa-l trezească la realitate şi să vadă ca sunt dezbrăcat şi nu am ţinută .
Îmi doresc ca o mare flacăra violet să-i lovească si pe proaspetii generali ai ANP - ului şi să-i trezească la realitate ca sa vadă că reorganizarea puşcăriilor e o tâmpenie in acest moment.
Singurul lucru benefic al acestei reorganizări este că au fost treziti din amorţeală cadristii pentru ca dupa ani de zile in care nu s-au făcut angajări, doar clicurile matinale la un soft primar care-i anunţa o avansare sau o acordare de gradaţie , mai scoteau din monotonie specialistii in resurse umane. Tot realitatea reorganizării o săi flecărească la dos când , la finalul reorganizării mai trebuie să se facă 3-4000 de angajări.

M-am distrat copios cand directorii din ANP au intrat prin unitati,cu ocazia bilanţurilor zonale , zambind la felul cum coboară din maşini, plini de importanţă, in timp ce noi ne întrebam din priviri cine sunt ăştia , de unde au venit, de toţi şefii noştii fug ca disperaţii prin curte ??? Unii mai dezghetati dădeau ordine să fie hârtie igienica şi săpun la WC , gandindu-se că daca-l arde flacăra la dos pe mitic nu are cu ce-o stinge.
Suntem, cred eu, putin paranoici şi cred ca la toţi ne-ar trebui un control la mansardă .

Noi toţi suntem anonimi . Ţinuta e cea care ne scotea din anonimat iar la felul cum arată , precum o salopetă , reflecta lipsa de preocupare a ANP si MJ fata de cele cateva mii de salariati care n-au practic identitate si se injosesc zilnic purtand-o.
Peste tot vedem numai conspiraţii si nepotisme dar uitam un singur lucru: suntem la puşcărie din voinţa noastră si nu trebuie sa uitam ca mai trebuie sa si muncim.


PS.
Umbla prin unitate un zvon cum ca juristul unitatii
ar fi fost atacat energetic la Timisoara cu ocazia bilantului regional. Se mai aude si ca in spatele acestui atac energetic de proportii ar fi liderul SNLP in complicitate cu presedintele de la Vulturul.
Asteptam ca domnul doctor Streinu Cercel impreuna cu domnul doctor Bala sa experimenteze un vaccin si impotriva flacarii violet , il vom testa cu placere si pe acesta ?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Dragul meu CEZARICA

Ok, sunt de acord cu tine, in mare. Toti vrem sa spunem cate ceva sa parem mai altfel de cum suntem.
TE ROG daca mai poti acum , iar daca nu tine minte pentru alta data, in limba romana se face acordul substantivul cu adjectivul.
NU VREAU sa ma intelegi gresit si nici NU VREAU sa par eu mai catolic decat Papa, dar sa tot spus pe toate mijloacele mass-media,tv, presa, etc.
CORECT este FLACARA VIOLETA.
Oricum noi am inteles ceea ce ai vrut tu sa transmiti, dar am vrut sa fac aceasta corectura pentru a NU lasa loc de interpretari.
Inca odata TE ROG sa NU te superi, am facut-o din solidaritate si prietenie pentru tine NU din alte motive.
CELE BUNE....sa se adune.

Anonim spunea...

FLACARA VIOLETA
Ce sa mai spunem... praf in ochii si cu PARANOIA ASTA, dar ca o concluzie la care cred ca multi dintre noi aquisam este aceea ca culoarea violet este o culoare curveasca, si imi cer scuze.
Ca sa fiu mai elevat este o culoare a fatarniciei, a josniciei.
Hai sa vedem lucrurile asa cum sunt, SA NU NE MAI lasam manipulati, sa NU MAI DAM voie sa ni se administreze astfel de gogosi.
Cum se spune din batrani, din mosi stramosi HAIDETI sa nu mai tot taiem coada cainelui pe bucati sa-l doara de fiecare data, sa o taiem odata din radacini si sa ne scapam de toate necazurile, gunoaiele si de toti incompetentii care ne conduc....SA NU-I MAI TOLERAM.

Anonim spunea...

In data de 27.01.2010, a avut loc Consiliul de Conducere al ANP, care a avut ca unic punct pe ordinea de zi acordarea celui de-al 13-lea salariu pentru personalul din Aparatul central, Subunitatea de Paza si Escortare, directorii de penitenciare si directorii de directii din ANP, precum si directorii care s-au pensionat in anul 2009.
De retinut sunt urmatoarele aspecte:
- au fost taiati cu 100% de la al 13-lea urmatorii directori de penitenciar: Margasoiu - Bacau, Enache - Tg Jiu, Dumitrache - Tichilesti;
- Stanciu de la Margineni si Feodorov de la Tulcea au pierdut 10%;
- Bota de la Barcea Mare a ramas fara 20% din al 13-lea salariu (si este foarte probabil ca si Mara sa beneficia cel putin de acelasi tratament!);
- "regretatii" Dicu Adrian de la Giurgiu si Galca Ionel de la Braila nu vor beneficia de niciun banut din al 13-lea salariu.
La sedinta Consiliului de Conducere din ANP au participat si reprezentantii FSANP care au avut un cuvant de spus cu privire la unii dintre cei mentionati mai sus. FSANP asteapta ca si adjunctii directorilor mai sus mentionati sa fie tratati cel putin la fel daca au fost implicati in evenimentele care au atras sanctionarea acestor directori.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5323705-video-director-penitenciar-bal-mascat-costum-zeghe.htm

http://penifest.blogspot.com/2008/07/penitenciarul-giurgiu-si-primele-lui.html

Anonim spunea...

Stimati colegi.Din cate imi dau seama flacara violeta va adormit pe toti cei din bex si implicit pe toti membrii de sindicat .Prin lipsa d-v de postare a comentariilor despre faptul ca D-l Bota si D-l Mara vor avea diminuat al 13 lea cu 10 la suta inteleg ca ati lasat garda jos de frica sa nu mai aveti batai de cap .S-au nu mai aveti curajul de a lupta, chiar daca nu sunt forte egale .Domnilor din bex va rog sa publicati acest comentariu sa cunoasca toata lumea ca sa taiat din al 13 lea pentru administratia penitenciarului Barcea pe motive de menejment deficitar.Daca nu publicati acest comentariu sunteti complici la incompetenta celor care ne conduc,

cezarica spunea...

pentru
28 ianuarie 2010, 15:28

Eu, de felul meu, nu sunt suparacios. Multumesc mult pentru corectura si va rog sa intelegeti ca oboseala, virsta si nu in ultimul rind turele de noapte isi spun cuvintul.
As fi foarte bucuros daca a-ti veni, asa ca o intimpinare pozitiva, cu unele comentarii sau poate cu un articol sau macar cu o tema de interes general, pentru ca tot mancam o paine amara impreuna...

 
;