miercuri, 24 februarie 2010

"112" Sa vina politia Jilavei!!!

Gardian sechestrat de sef, eliberat cu politia!

Un subcomisar il acuza pe adjunctul comandantului Penitenciarului Jilava ca l-a sechestrat si l-a obligat sa semneze un document. Potrivit ofiterului, acesta ar fi fost eliberat doar dupa ce la puscarie a venit politia.
Sursa:cancan.ro

18 comentarii:

Anonim spunea...

restul e cancan.....................

Anonim spunea...

Buna seara
Acest individ, din imagine, nu este cumva "pistolarul" de la Busteni ? Este cumva prietenul lui Dan Presura?

Anonim spunea...

ce cretini,,,si unul si delalalt

Anonim spunea...

celalalt.......greseala de tipar

Anonim spunea...

O fi ori nu greseala? Dar cui ii pasa?

Un bun amic spunea:
"Cel mai simpatic blog!"

Asa ar fi daca nu ar fi existat Silistea Gumesti! Sau daca Marin Preda, in perioada sa de glorie nu ar fi scris " Niste Tarani" !

Ei bine, noi nu am fi existat daca cineva nu ar fi spus " NISTE TAMPITI" !

Ca este asa ori nu, vom mai vedea.

Spuneam deunazi ca moldovenii, adicatelea fratii nostri de peste Prut, nu mai vor sa se uneasca cu tzara! Si ce? Tzara vrea sa se uneasca cu ei? Nu. Dar cu moldovencele ...DAAAAAA! asa ca moldovenii isi merita soarta!

Trecand de la filosofia atat de elucubranta a ministrului finantelor romanesti, la grobianismul pur, specific " penitenciarismului " romanesc, ajungem la cosmogonia abracadabranta a celor de la economic si a celor de la elaborarea a...c... ceselor ne...normative! Dilema deveni peste noapte TRILEMA! Adica, mai exact:

Cei de la DMRU nu emit decizii de reincadrare, fiindca au o adresa...

Cei de la DCEAN nu elaboreaza norme, fiindca ... nu au o adresa.

Cei de la Economic.....emit o adresa care sa inlocuiasca adresa care lipseste celor de la DCEAN pana ce cei de la DMRU vor emite o adresa care sa inlocuiasca adresa care nu va inlocui ceea ce cei de la economic au emis deja pentru 10 februarie si nici nu vor inlocui adresa ce o vor emite cei de la DMRU ca adresa de pe 10 martie a celor de la Economic va produce efecte pentru a inlatura efectele produse de regretata, dar perfecta adresa a celor de la DMRU, la solicitarea si cu acordul celor de la DCEAN pana cand cei de la Economic ii vor convinge pe cei de la DCEAN este conforma celor elucubrate de cei de la DMRU!!!!

Deci, ca sa spunem ceva concret totusi, pentru cei ce nu elucubreaza , nu emit adrese, nu emit judecati de valoare, pe 10 martie veti vedea acelasi vid legislativ ca si pe 10 februarie, si ... daca nu se va acutiza " CRIZA" VETI VEDEA CEL PUTIN ACELASI VID SI IN PROPRIIILE BUZUNARE!

Asta asa, ca un bonus, o gratificatie, o bonificatie ... ca la impozitul pe terne, cladiri si alte alea la care se inghesuie pensionarii natiunii romane sa le plateasca pana la 15 martie ale fiecarui an!

Ca sa nu va plictisiti, mai apelati la persoane care din cand in cand mai citesc si cate ceva de specialitate..nu numai PLAYBOI sau Plai cu boi, NU NUMAI COSMOPOLITAN , ci si regretata Cutezatorii, si amintiti-va de soimii patriei! Asta doar asa ca, in fiecare zi va dati LEI/ LEOAICE , dar de fapt suntei doar mitze jegoase, alungate de stapani ca prea le ling botele si prea le sforaie/ torc duios in clapaugele urechi de elefanti de puscarii imbuibati si ingamfati de atata reinsertie si reeducare a ppl-ilor din dotare!

Trebuie sa va readuc aminte versurile imnului national post-lovitura de stat? Cred ca nu, dar mai treziti-va fratica , SUNTETI VARZA... A LA CLUJ! Fie-i Bocului tarana usoara, cum i s-a dedicat de curand la congresul femeilor virgine din Papua Guineea!

CIAO, Raggatzi, va pup pe portofelu' ala ce devine mai gol, nu numai pentru mine ci se pentru voi, CA V-ATI PIERDUT COLOANA VERTEBRALA!

q.e.d

- Va voi traduce asta, celor ce nu ati facut gimnaziul,,... inca!

Anonim spunea...

25 februarie 2010, 21:36
Interesant comentariu. Daca vrei incanta-ne cu un articol pe blog.
Adresa este : vulturul.barceamare@fsanp.ro

Anonim spunea...

Domnul NIC
Totusi cine vine de luni director ?
Cu stima .
PS
Astept raspuns.
va multumesc !

Anonim spunea...

Simate coleg sau stimata colega,director va veni cine hotaraste A.N.P.-ul. Important este sa invete din greselile fostului director dar sa ia si partile lui bune.
Oricum la ora cand ati postat mesajul deja am inteles ca la unitate sosise o imputernicire telefonica pentru noul director.
Vom vedea cum va fi de luni incolo. Insa pozitia sindicatului este clara,vrem sa progresam si sa colaboram pentru binele intregului personal iar daca celcare va veni nu va intelege ca sunt importanti si oamenii din subordine noi ne vom face datoria.
Sa dea Dumnezeu sa fie un nou inceput spre un dialog si o colaborare reala.

Anonim spunea...

Scuze pt. greseala ..( celcare ).graba asta....

Anonim spunea...

Domnul Nic
Cine este imputernicit ?

Anonim spunea...

Dupa cum probabil ca ati aflat deja,imputernicit pe functia de director este domnul Tugmeanu Dan.

Anonim spunea...

Bravo !!!

PROilav spunea...

Frate anonim de la 21.36, la mine in biblioteca troneaza un roman al lui Dinu SARARU cu numele "Niste tarani", dar sunt sigur ca aceasta confuzie a aparut datorita faptului ca Marin Preda chiar a scris despre tarani si viata lor, in marele sau stil, realist. In rest...toate bune de pe malul dunarii!

Anonim spunea...

http://www.trilulilu.ro/BLiviu/f248983190722e
Ceea ce spune ADRIANa ar materializa multa populatie din ANP.
Si ca tot este vorba de dedicatii sa dedicam aceasta melodie pentru NOUL DIRECTOR al PENITENCIARULUI BARCEA-MARE, pentru Domnul DAN TUGMEANU, sa traiasca si LA MULTI ANI !
Poate aceszt semn de la BUNUL NOSRU DUMNEZEU este un NOU INCEPUT LA BARCEA.
Sa dea DUMNEZEU sa reusim sa aratam si NOI cei de aici din Ardeal de ceea ce suntem in stare.

Anonim spunea...

Din partea noastra, a angajatilor de la penitenciarul Barcea-Mare (DEVA) pentru Noul nostru director, pentru domnul Dan Tugmeanu, cu toata stima si consideratiunea noastra, urmatoarea melodie compusa de GENERALUL si interpretata de Lucian Dragan http://www.trilulilu.ro/patrycya/c4748c5849867c.
"De-ar stii cucu sa vorbeasca cine nu l-ar fi-ntrebat?,
Care-mbatreneste primu, al bogat sau al sarac?
Da, nici bogatii, nici saracii ,nu traiesc de doua ori, nu sa duc in rai cu sacii, nici cu caru' tras de boi
Da da la inima ce-ti cere astazi esti maine nu esti,
Nu-i pacat sa-ti treaca viata , cu nimic sa nu t-alegi."
P>S ascultati toata melodia si va veti da seama ca tot ceea ce se spune in ea este pe bune.

Anonim spunea...

Astia sunt frate cei de la CENTRU, iar atunci cand vin pri provincie, chipurile in controale isi dau niste aere si figuri de zici ca ei is MAESTRI EMERITI in paza, escortare si supraveghere. Ati auzit acum si voi ceea ce se intampla acolo la ei la capitala sub nasul celor din ANP.
Nu inteleg de ce "pistolarul" nu a apelat la grupa de interventie sau nici astia de la Jilava nu o mai au.

Oricum PENIBIL si este un material misto ptr. TOP RUSINICAAAA

Anonim spunea...

Fragment de zi 1.03.2010 Penitenciarul Tg Jiu

In timp ce Filis doarme in biroul sau (ca frumoasa adormita),in penitenciar ii canta serenade ppleii :Avram,Stefanescu si Clipici. Aceiasi pplei cu care Filis avusese discutii cu o saptamana mai devreme !
A inceput revolta! Filis se inchide in birou si trimite agentul pe sectie. Filis evita sa discute cu ppleii,oare de ce ? Nu cumva sunt aceiasi pplei care au primit telefoane celulare de la Filis,sau invoiri ?De ce ti-e frica Filis ?
Din cauza combinatiilor tale este nevoie sa vina o echipa de la PMS Craiova !

Din cauza TA colegul nostru de la Craiova -DUMITRESCU MIHAITA a suferit un grav atac cerebral.Acum posibil sa ramana paralizat pe partea stanga. Te consideram vinovat de stresul creat acestui coleg !
Daca esti barbat asa cum afirmi - Dispari din ANP !!! Altfel o sa ne constituim intro echipa si o sa te dam in judecata pentru ce a patit DUMITRESCU MIHAITA ! PPleii tai au pornit revolta ,deci tu esti vinovat !

Anonim spunea...

Fragment de zi 03.03.2010 Penitenciarul Tg Jiu

Filis ca un mare domn se plimba in Audi gri metalizat al Adminstraţia Naţională a Penitenciarelor alaturi de Directorul General. In fata sta directorul P Tg Jiu- Constantin Bala, in stanga spate Filis ,iar langa el Directorul General.In masina se discuta despre meritele deosebite ale,, Frumoasei Adormite-Filis,,. SOC SI GROAZA ! Filis renunta sa mai ceara postul lui Stef si se multumeste doar cu postul lui ACADEL ! Filis se foloseste de argumentul ca ,ACADEL nu are CV,iar el ( FILIS) nu are nici un merit profesiona,deci sunt compatibili ! La plecarea Directorul General ,Filis se plimba mandru prin penitenciar,asemeni unui dulau comunitar la tomberoane ! E fericit,o sa aiba in sfarsit functia lui Acadel pe care a mai cerut-o cu un an in urma !

Fragment de zi 04.03.2010 Penitenciarul Tg Jiu

Filis apare la penitenciar in aceiasi pantaloni si cu aceiasi chiloti ca in ziua precedenta. A jurat ca nu-i mai schimba,acum au miros din Audi al Directorul General ! In restul zilei se inchide in biroul sau si viseaza la scaunul lui Acadel.In sfarsit o sa devina si el MARE !


Filis i-ti uram sa visezi la functii in Adminstraţia Naţională a Penitenciarelor pana o sa te stranga chilotii !!! Iar atunci cand nu te mai suporti sa te duci.... sa ne lasi !

 
;