luni, 22 februarie 2010

Adresa Probleme Sistemul Penitenciar

Adresa Probleme Sistemul Penitenciar 18feb2010

1 comentarii:

Anonim spunea...

Un amic spunea:

" E CINEVA DIN SISTEM PREGATIT SA RESPECTE LEGEA DE LA AL MIC LA AL MARE SI DE LA AL MARE LA AL MIC?"

De fapt era o dilema. Gen: VA PUTEA CINEVA DIN SISTEM SA RESPECTE LEGEA...?" ORICUM RESTUL NU MAI CONTEAZA.

Azi, inca o mostra evidenta de cum inteleg dragii nostri "colegi" din ANP sa aplice LEGEA. Cica se facea ca cineva intreaba cum se va da prima de vacanta . si cineva din ANP se facea ca raspunde. si a raspuns... asa cum l-a taiat capul?! Sau cum i-au spus unii, mai exact ca, asa cum ar fi fost corect sa se aplice la salariul de baza din luna anterioara efetuarii acelei transe ce da dreptul la plata primei. Dar NU, CINEVA ACOLO SUS A ZIS -NU, NOI DAM LA SALARIUL DE BAZA, DAR ASA CUM IL CALCULAM NOI, adica salariul de functie si mai adaugam doar sporul de confidentialitate si fidelitatea.

Toate bune si frumoase , DAR LEGEA... UNDE ESTE LEGEA? ca in Lege scrie ca * apropo- in art. 38 din OG 64 din 2006 scrie asta- pentru cei ce inca nu stiu, prima se raporteaza la salariul de baza din luna precedenta* cum spuneam anterior de altfel, iar Legea BOCULUI spunea ca, pe langa salariul de functie in salariul de baza se mai inclus si sporurile din nota la Anexa IV1a, adica pe langa cele doua de mai sus* - mentionate chiar de omul ANPului, ar mai fi fost salariul de merit- pe care nimeni in afara de cei din ANP nu-l ia si amaratul de spor de misiune permanenta* acel 25% din salariul de functie. Ca sa ajungem la o concluzie- SUNTEM FURATI DE ACEST SPOR ATUNCI CAND NI SE CALCULEAZA PRIMA DE VACANTA! si noua ne pare bine ca sunt bani si NE DA CAT VOR EI, ATAT CAT VOR EI!?!

Daca mai sunt colegi care mai reflecteaza inca la modul in care ne sunt calculate si date drepturile, II ROG SA MAI REFLECTEZE O DATA PENTRU A VEDEA CA PE ZI CE TRECE SUNTEM FURATI- CU ACTE IN REGULA!

Asa sa ma ajute... si sa-i ajute DUMNEZEU!

 
;