luni, 8 februarie 2010

Simulare salariu agent


Ieri a fost sedinta cu responsabilii cu salarizarea din unitati. Sunt o gramada de probleme de detaliu ridicate de catre cei care se ocupa cu salarizarea. ANP a promis raspunsuri la toate. In esenta probema este legata de acordarea sporurilor si de mentinerea nivelului de salarizare.

De principiu orice eveniment profesional cu implicatii pe salarizare se gestioneaza raportat la decembrie 2009, suma care se acorda in compensatie pentru pastrarea nivelului de salarizare, daca este cazul, urmand a rezolva eventuale probleme.

Atasat aveti o simulare pe o functie de agent, pusa la dispozitiei de DEA, cu precizarea ca in 2010 este o zi lucratoare mai putin.

Cu stima

---
Sorin Dumitrascu
Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor
Str. Maria Ghiculeasa, nr. 47
Sect. 2, Bucuresti
Mobil (+4)0748 880 009
Fax (+4)0318 175 787
www.fsanp.ro

Simulare salariu

8 comentarii:

Anonim spunea...

Nu vad sporul de noapte cum se calculea.A fost o simulare la misto.CATI AGENTI IAU ACEST SALARIU.

Anonim spunea...

Nu este la "misto", nu sunt operate retinerile la bugetul de stat (pensie, impozit, etc.)

Anonim spunea...

stimate coleg;tu nu ai observat ca nu mai avem sporul de microflora[ asa zisul spor de praf]eu comentam in perioada concediului ne platit ca vom fi afectati si la salariile din 2010 datorita concediului ne platit, dar unii colegi faceau misto ,ca de unde stiu.

Anonim spunea...

norma de hrana?????? As vrea eu sa am salariul asta:((

Anonim spunea...

la asta se adauga norma de hrana ca eu nu am vazut-o????

DAN PRESURA spunea...

Retineti aspectul ca a fost introdus sporul de TBC pe care nu il iau toti agentii si nici nu este permanent!!In cel mai bun caz e o simulare pt.un agent de pe sectia I.Si sa nu uitam ca e vorba de un brut nu de net pe simulare!

Anonim spunea...

Fratilor ce se intanpla,toti ati intrat hibernare ca ursul iarna?

Anonim spunea...

stimati colegi la noi prin dobrogea inca nu s-a luat salariu ce sa mai vorbim de simulari .cu bancile noastre cum ramane ?nu s-a facut nici o adresa oficiala pentru eventualele intarzieri ca de nu tot omul are bani la ciorap.domnul ministru s-a gandit si la noi sau numai la ei ?

 
;