sâmbătă, 6 februarie 2010

Proiect Lege Pensii Si Anexe 26 Ianuarie

Proiect Lege Pensii Si Anexe 26 Ianuarie

5 comentarii:

Anonim spunea...

Observ ca subiectele cu adevarat importante ,proiecte ,legi,etc. nu trezesc atatea pasiuni ca si cele considerate de scandal.
Va invitam sa le comentati si sa interveniti cu propuneri pertinente pentru a nu fi nevoiti sa le criticam mai tarziu din cauza neimplicarii noastre in problemele de interes.

Anonim spunea...

Nic ce te face sacrezi ca daca as veni cu propuneri pentru proectul legii pensiilor ,va fi luat ceva in considerare.Tu nu ai observat ca aceasta tara este a lui Basescu si ai lui? Soarta Romaniei este pecetluita de acesti dictatori.

Scarface spunea...

@09:48
"Tu nu ai observat ca aceasta tara este a lui Basescu si ai lui?Soarta Romaniei este pecetluita de acesti dictatori"
FALS!!!Daca continui sa crezi ca nu ai un cuvant de spus in aceasta tara in care constitutia iti da acest drept,atunci sa nu te astepti la ceva bun pentru tine,pentru noi.Poate cuvantul dictator nu e cel mai potrivit,poate exigent este mai potrivit.De ce?Tara asta a devenit un sens giratoriu fara reguli,intra si iese cine vrea, cum vrea.Nimic rau dar trebuie sa ai niste reguli.Aceasta tara a luat-o rau de tot la vale.poate avem si noi o parte de vina,am uitat ce inseamna civilizatie,cultura,bun-simt!Dar ne place tot ce vedem dincolo de ROMANIA-curatenie,preturi,servicii etc.

Anonim spunea...

O LEGE BUNA, ZIC EU!

Anonim spunea...

Eu as intreba acest guvern Basescu daca el ar fi in locul muncitorului de rand din care facem si noi parte ,cum ar vedea el un agent de penitenciar ,la varsta de 65 de ani ca lucreaza intr-un penitenciar din Romania?

 
;