marți, 2 martie 2010

UNDE DAI SI UNDE CRAPA


Foarte mulți s-au întrebat cum de a ieşit Bota la pensie așa subit , omul care mușca cu dinții numai să nu piardă ciolanul .
Au încercat sindicatele prin toate mijloacele legale să atragă atenția asupra abuzurilor de tot felul dar ANP- ul orb ca întotdeauna a incercat sa faca pace . Au scris ziarele , au venit controale peste controale si nimic , Bota de neclintit.

Apoi a început răzbunarea numită in secret CIUPILIREA vulturilor , care avea ca scop pedepsirea BEX- ului de la Sindicatul Vulturul.


Ei , tocmai asta a avut un efect invers si cred că pensionarea lui s-a tras de la pedepsirea lui Bogdan Moldovan . Toţi ofiţerii au sărit ca lupii sa execute ordinul lui Bota , Vesa a centrat , Paul Bota a dat cu capul iar Ferent a marcat fara sa tina seama de toate abuzurile pe care le face in comisia de disciplina , erau toti foarte siguri ca actioneaza in acord cu seful cel mare.


Nici nu a tras bine Bogdan aiurea cartuşul in poligon că in 10 minute ştia Bucureștiul apoi s-a format comisia de disciplină unde , carieristul de meserie Ferenț si-a dat arama pe față falsificand chiar si raportul final trimis catre Bota , scotandu-l vinovat cu orice pret.Va dati seama ca din punct de vedere juridic e zero , dar in schimb este un bun executant , are valente de inchizitor .
Astfel avand sagetile pregatite Bota l-a pedepsit aiurea pentru un incident de tragere si hopa s-a trezit telefonat la miezul nopţii sugerâdu-i - se să se pensioneze că e mai bine cu pensie decât fără.
Ascultand sfaturile venite in toiul noptii a dovedit si el ca a fost un bun executant .

Ironia sortii este ca , desi au jucat intotdeauna cum a cantat Bota , logic SNLP-ul i-a grăbit pensionarea prin actiunile inconstiente a lui Ferenț Bebe viceliderul acestei organizatii care in ultima perioadă a adus numai deservicii organizației pe care zice-se că o reprezintă .

Pacat ca nu a invatat inca nimic din experienta lui Timar care , a calcat pe cadavre pana i s-a infundat . Parerea mea este ca e mai bine sa te gandesti de doua ori inainte sa faci o actiune orbeste , facandu-i pe plac sefului , pentru ca facand-o inconstient s-ar putea intoarce impotriva ta sau a celui pe care , cu respect , il pupi in fund .

Acelasi Cezarica...fara frica .

5 comentarii:

Anonim spunea...

Despre Bota ce sa zic...fuse fuse si se duse . Despre cei care au ramas ,unii luni lupi in piei de oi.
Vai de noi.

Anonim spunea...

Interesanta teorie Cez si se cam leaga . Cat despre cel cu deserviciile cam asa este. Sint din grupa sindicala si vad ca dupa ce nu face nimic pe plan sindical pentru noi isi mai da si in petec . Doar un oportunist,nimic mai mult .

Agent Barcea spunea...

Cred ca acum mai mult ca oricand ar trebui sa iesim din sfera prejudecatilor!Sa le dam fiecaruia dintre sefi adjectivul"frica"-frica de BOTA.Dupa cum stim cu toti tot ce se intampla in Barcea,Bota nu stia nimic!Oamenii erau timorati,pe un fir de telefon se auzea:"-Intra Bota in P.C.2"-Vrand, nevrand aparea teama,nu ca nu ti-ai fi facut bine treaba dar,undeva aparea o panza de paianjen,undeva se intrezarea un fir de praf,la 38 de grade nu aveai cascheta pe cap si nu puteai saluta militareste(chiar daca numai eram militari)sa-l faci sa se simta bine!
Mara,intermediarul tinutei militare provocatoare-sandalute,ciorapi albi si cravata,impunea unor agenti sa poarte ecuson,uitand ca si el avea aceasi obligatie!
Eu unul,m-am scarbit de aceste manifestari puerile,am sters cu buretele totul incepand cu 1 MARTIE SI VREAU CA CEI TINERI INCLUSIV OFITERII,SA ADOPTE O COMUNICARE INTERPERSONALA VIABILA,COLEGIALA SI CU BUN SIMT,IAR ATUNCI CAND SUBALTERNUL ESTE PREDISPUS GRESELII,OFITERUL SA DEA DOVADA DE O DEONTOLOGIE OMENEASCA SI CE AR AVEA SA-I REPROSEZE CELUI IN CAUZA SA O FACA,DAR INTRE PATRU OCHI SI CA UN FRATE MAI MARE!REZULTATELE AR FI ALTELE,ARMONIA AR APAREA VADIT,PERVERSII AR DISPAREA SI AR REINVIA OMENIA SI CARACTERUL!
SA PARTICIPAM TOTI,AVEM NEVOIE DE ALTE APELATIVE SI INTERJECTII,SA NU NE MAI BARFIM COLEGUL DETINUTULUI,SA NU MAI FIM DUPLICITARI!

Anonim spunea...

Si-aia hoti si -astia hoti, mama lor la toti.

Anonim spunea...

Poate va intereseaza. Cam slabut, se putea si mai rau!


Ministerul Justitiei
Ordinul 622 din 25 februarie 2010 (Ordinul 622/2010)

privind aprobarea normelor metodologice pentru aplicarea in sistemul administratiei penitenciare a dispozitiilor Legii-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice

Publicat in Monitorul Oficial 152 din 9 martie 2010 (M. Of. 152/2010)

Avand in vedere prevederile art. 39 din Legea-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si ale Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 1/2010 privind unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar,
in temeiul art. 13 din Hotararea Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei, cu modificarile si completarile ulterioare,

ministrul justitiei emite urmatorul ordin:

Art. 1. - Se aproba normele metodologice pentru aplicarea in sistemul administratiei penitenciare a dispozitiilor Legii-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice, prevazute in anexele nr. I si II, ce fac parte integranta din prezentul ordin.
Art. 2. - Prevederile prezentului ordin se aplica si functionarilor publici cu statut special din Ministerul Justitiei, cu exceptia art. 9 si 13 din anexa nr. II.
Art. 3. - Prevederile prezentului ordin se aplica in cursul anului 2010.
Art. 4. - Prezentul ordin intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
Art. 5. - La data intrarii in vigoare a prezentului ordin orice dispozitie contrara se abroga.

p. Ministrul justitiei,
Octavian-Virgiliu Ojog,
secretar de stat

Bucuresti, 25 februarie 2010.
Nr. 622/C.

 
;