joi, 1 aprilie 2010

Descoperire senzationala: PINGUINII ZBURATORI !!O echipa de cercetatori de la BBC au facut o descoperire uimitoare.Acestia au filmat in apropierea Antarticii,intr-un documentar din seria Miracles of Evolution,pinguini din specia Adélie luandu-si zborul.

Este oferit chiar şi un clip video cu acesti pinguini in zbor, care a devenit unul dintre cele mai vizionate videoclipuri pe internet.

Prezentatorul Terry Jones explica ca,acest grup de pinguini in loc sa indure iarna din Antartica si-a luat zborul si au zburat mii de kilometrii spre padurile tropicale din America de Sud,unde acestia "isi petrec iarna lenevind la soarele tropical".

1 comentarii:

Bobby Fischer spunea...

Imi pare rau sa va dezamagesc, dar asta cu pinguinii zburatori nu e nici macar o mare smecherie. Chiar e o banalitate. De ce nu au transmis ei, in iarna anului 1989, din Romania, cand zburau porcii, plopul facea pere si rachita micsunele? Ala senzational! Si-n direct, ba chiar si-n reluare. :)

Oricum, ma bucur ca sunteti conectati la informatii de ultima ora din lumea stiintei ce studiaza anecdotica tehnicii cu si despre zborul pinguinilor. :)

Asta e dovada ca lucratorii sistemului nostru nu sunt abrutizati de munca prestata si ca, prin documentare si studiu, vor si-si pot demonstra, atat lor cat si societatii civile, implicarea, eruditia si... simtul umorului. :)

 
;