joi, 1 aprilie 2010

Inregistrare discutie prima de 50%-CONSILIUL DE CONDUCERE ANPContinuarea sedintei o gasiti atasata aici: Inregistrare discutie 50% transfer.ro

Procentul de acordare a primei,din totalul alocat fiecarui penitenciar,va fi de 70% la agenti si 30% la ofiteri,urmand sa se refaca sedinta Consiliului de Conducere in unitati.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Pentru necunoscatori vioara intai din inregistrare este presedintele F.S.A.N.P.Sorin Dumitrascu .

Dupa cum vedeti are cine sa ne reprezinte si la nivel central si chiar o face foarte bine .

Cineva imi spunea azi ca este mandru de faptul ca este "vultur " are si de ce sa fie pentru ca face parte dintr-un sindicat a carui scop este dreptatea pentru fiecare membru si nu protejarea unor clici de smecheri si oportunisti.

Le uram bun venit noilor membri de sindicat si le garantam ca drepturile si interesele lor vor fi protejate cu adevarat .

Ne bucuram si de faptul ca actiunile noastre au fost copiate cu succes de grupa sindicala .Mai ramane sa vorbim aceasi limba si in ce priveste sindicalismul si va fi vai de cel ce va mai indrazni sa mai faca vre-un abuz in penitenciarul Barcea Mare. Timpul si faptele va dovedi daca asa va fi mai ales ca din schema a disparut si bau bau si nu trebuie sa ne mai facem "placuti de sefi",asa cum spunea un asa zis personaj acum ajuns vicepresedinte SNLP.
O seara placuta.

Anonim spunea...

Felicitari domnului presedinte de la FSANP pentru interventiile avute!!!O sa comenteze lumea ca sunt vreun membru de la vulturul(nu sunt membru de sindicat)dar dupa ce am ascultat inregistrarea "imi scot palaria" in fata domnului Dumitrascu.
A intervenit chiar si pentru domnul Tugmeanu.De asta avem nevoie,publicitate pozitiva si sa-i demonstram domnului director general Bala ca la Deva incepe sa sece "balta".Apropo SNLP-ul a avut om la discutii??

Anonim spunea...

Si eu am observat acelasi lucru ca si predecesorul coleg.Pertinenta interventia domnului Dumitrascu,pacat ca Teoroc era prea ocupat...probabil cu alte treburi mai importante.

 
;