joi, 8 aprilie 2010

Pensii militare diminuate .


Intr-un document transmis Senatului si citat de Mediafax se arata ca pensiile militarilor ar putea sa scada cu un procent intre 19 si 69%, fata de cuantumul pensiilor stabilite conform actualei legislatii.

Ministrul muncii , Mihai Seitan a precizat ca diminuarea nu va ajunge la 69% si ca sunt doar simulari, la care n-au fost folosite toate datele cand s-a facut calculul, pentru ca unele persoane care au intrat in simulare nu aveau toate documentele necesare si acolo unde lipseau documente a fost folosit salariul mediu pe economie . Totodata acesta a mai afirmat ca doar pensiile mai mari de 3.000 de lei ale fostilor militari vor scadea potrivit noii legi a pensiilor .

Si premierul Emil Boc a declarat ca doar pensiile peste 3.000 de lei vor fi diminuate.

Va invit sa va spuneti parerea despre aceasta initiativa .

3 comentarii:

Anonim spunea...

In conditiile in care sunt persoane care muncesc o luna intreaga pentru 5 milioane si unii chiar mor de foame in Romania ,cred ca o pensie de peste 30 de milioane este ceva exagerat. Consider ca este o masura binevenita in conditiile economice actuale.

Anonim spunea...

Foarte frumos .Trebue sa le multumim celor care la alegerile prezidentiale au votat cu Basescu .Ne meritam soarta de Romani.

Anonim spunea...

Problema care v-a rămâne este legată de pensiile de la 1200,în jos.După cum am văzut că se pune problema acestea vor scădea.Cel care le plîngi de milă celor cu sume modeste renunţă la actuala meserie şi dute.

 
;