vineri, 7 mai 2010

Cristian Tudor Popescu, despre măsurile de restructurare a sistemului bugetar anunţate de Traian Băsescu

9 comentarii:

PROilav spunea...

Bogdan și Nic, poate ar trebui să vă spuneți și voi răspicat punctul de vedere , nu numai să luați cu copy-paste articole de prin presă.Voi vreți să fiți doar în postura de arbitru atâta timp cât sunteți și jucători? Curaj fraților!

Anonim spunea...

Prietene anonim,ti se pare ca ne e frica sa ne spunem raspicat punctele de vedere ? Te inseli ,vom actiona la unison cu F.S.A.N.P. si confederatiile sindicale .
In rest iti doresc rabdare si taria de a nu te mai ascunde in spatele anonimatului.

O zi buna.

PROilav spunea...

Nu mă ascund în spatele anonimatului ci în spatele unui nik așa cum o faci și tu dealtfel. Nu mi-e frică să semnez cu numele adevărat dar nu credeam și nu cred în continuare că e necesar. Am sa-ți spun însă că ne cunoaștem, că am avut în general o relație bună și că Proilavon se numea în vechime Brăila.
O zi bună și ție.

Anonim spunea...

(PROilav )Ma bucur ca ne cunoastem si ca am avut o relatie buna,inseamna ca stii cum sunt si ca nu ma ascund in spatele nicicaror interese . Cateodata trebuie sa faci si copy -paste pentru ca membrii sa fie informati ,iar fotografia si titlul articolului de care pomenesti ,cred ca spune destule despre pozitia si punctul meu de vedere in legatura cu aceasta chestiune.
Pozitia mea personala si a echipei pe care o reprezint e clara ,suntem impotriva acestor masuri extrem de dure si vom actiona cu intelepciune alaturi de marea forta sindicala din Romania. Nu ne dorim sa semanam panica ci incercam sa gasim,impreuna cu celelalte sindicate, o solutie de a contraataca si de a iesi cat mai onorabil din aceasta situatie .
Prietene,mi-ar placea sa ne dam mana si sa ne privim in ochi,poate asa o sa-ti spun mai multe inclusiv parerea mea ,despre actuala guvernare si despre aceste masuri luate fata de toti bugetarii.

Numai bine .

HIENA spunea...

PROilav dragule!!oare afirmi cu mandrie sau cu suferinta-ti de imagine pe care o ai de la zi la zi mai proasta(pentru ca ti-o faci cu mana ta)"...am avut in general o relatie buna...".Poate ca acea relatie s-a stricat datorita tie,cineva ti-a dat laurii jos,candva ii meritai,dar datorita prea multor batai de pumni in piept care le-ai primit de la tine,ai inceput sa pierzi teren.Sunt convins ca rezultatul castigat dintr-o batalie se pastreaza prin diplomatie(ceea ce cu respect iti spun ca nu o ai)nu prin fel si fel de parghii tiganesti!Invata sa faci si pasul inapoi cand trebuie facut,pentru ca tacerea de cele mai multe ori cerceteaza gandul si naste cuvantul!
Ca in orice afacere partenerul care nu vrea sa lase si loc de buna ziua,pierde,pe limba lui!
Cu respect omenesc,PROilav!
Cand se nasc sau apar diplomati mai buni decat noi,trebuie sa le lasam locul lor,chiar daca acel loc a fost zidit puternic si cu sacrificii de altii!Aceasta inseamna STAFETA!!!

PROilav spunea...

Nu, nu Hienă, nu sunt acea persoană la care te referi tu. Eu nu mă bat cu pumnii în piept de mândrie și nici nu dau " dispoziții sindicale" așa cum făcea cel la care te referi tu. Eu nu am fost niciodată la conducerea federației, și deci nu mi s-au luat laurii, ci la conducerea unui sindicat foarte tânăr, sindicat ce nu s-a putut afilia la FSANP tocmai că nu am fi fost lăsați de persoana din BEx de care vorbim (ni s-a dat de înțeles în mod clar că nu vom fi primiți), deși cu inima sunt încă acolo. Mă refeream că am avut o relație bună (dar scurtă) cu Nic, căci la acea vreme reprezentam 143 de oameni, iar Nic abia câștiga bătălia pe plan local cu predecesorul său. Acum vă răspund amândurora: este posibil să ne dăm mâna și să ne privim în ochi, poate pe 19 la București, pentru mine ar fi onorant.
P.S. Nic, și eu dau copy-paste pe blogul pe care scriu, și pe care link-ul către blogul vostru a existat din prima zi.

PROilav spunea...

Mai publicasem pe-aici (căci de citit am citit toate articolele) la sfârșitul lui ianuarie (Justiție sau sindicalism de fațadă) și arătam clar cine sunt, de unde sunt și ce părere am despre sindicalismul pus în slujba războaielor interne.
Toate cele bune!

Anonim spunea...

Prietene ma bucur ca ne-ai luminat. Mesajul tau a fost gresit inteles,initial credeam ca e vorba de vre-un atac al unui coleg care se da mare moralist pe blog.
In privinta federatiei cred ca usa este deschisa oricui doreste ,cu adevarat,sa intre fara intentii ascunse. Avem nevoie de oameni hotarati care sa nu dea inapoi si tu esti unul dintre ei.
Te astept printre noi si-ti urez sa tii stacheta sus acolo la voi.
Numai bine.

PROilav spunea...

E în regulă prieteni, eu vă salut și sper să reușim să trecem de grelele momente ce se zăresc la orizont.
Cât despre descrierea exactă făcută de Hienă personajului respectiv, ar trebui sa-l pună pe ganduri pe cel în cauză; pe mine m-a amuzat.

 
;