joi, 20 mai 2010

Miting Si Guvernarea Pinguinului 19.05.20101 comentarii:

HIENA spunea...

Inca un moment din viata noastra de sacrificiu,sau de ce nu al generatiei de sacrificiu.Ma intreb dealtfel ca si voi, cate generatii de sacrificiu mai sunt?A fost o miscare sindicala la nivel national extraordinara,ne-am descarcat nervii si durerile prin fel si fel de lozinci,sau poate ne-am pregatit mai mult pentru lunile ce vor urma.Am un regret,multi care ve-ti citi o sa spuneti ca este doar al meu,dar va inselati.Regret faptul ca ofiterii nostri macar 3 daca erau nu au luat parte la acest miting.Tot respectul pentru tanarul ofiter care a reprezentat acest corp!!!
Mai cred ca in penitenciarul nostru nu exista unitate,solidaritate la infaptuirea lucrurilor bune ci doar la a face rau si barfe.
Poate unii din ofiteri au vrut sa vina dar nu le-a permis tura,avem destui la 8 ore.Imi dau seama ca spiciurile lor in club sau cu alte ocazii bizare sunt doar niste prologuri naive,intentionat repetate.Cred ca ar trebui sa fie folosita o solutie demachianta pentru fardul de curaj si vitejie in astfel de situatii.Vitejia lasciva domnilor,nu face parte din caracter si demnitate.
Cu parere de rau trebuie sa remarc ca si prezenta agentilor din celalat sindicat(din lipsa de solidaritate sindicala si interes)a fost dezamagitoare,infima, am lasat un spatiu liber poate vrea sa spuna un cuvant si un reprezentant de la SNLP!
Existau solutii daca ar fi fost problema de transport.
Tot ce ma mira este faptul ca ceilalti membrii din celalalt sindicat isi gasesc raspunsul,de ce nu solutia la orice problema la
SINDICATUL INDEPENDENT"VULTURUL"-BARCEA-MARE!!!
Sa nu raspundeti in timpul unei(or)frustrari,amigos!!!!

 
;