miercuri, 2 iunie 2010

Comunistii vechi si noiFă-te om de lume nouă să furi cloşca de pe ouă!

Sindicatul Salariatilor Penitenciarului Bistrita ne informeaza ca comisia de disciplină se va întruni din nou pentru a discuta sesizarea făcută de către directorul unitătii(SIMAN - MICUL DICTATOR !) în ceea ce-l priveşte pe un coleg de-al nostru, care nu şi-a putut achita la timp nişte datorii faţă de o terţă persoană, astfel fiind acuzat de încălcarea prevederilor Legii 293/2004, Statutul funcţionarilor publici din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, art.69, lit.a şi anume :

a) manifestări care aduc atingere prestigiului autorităţii sau instituţiei publice în care îşi desfăşoară activitatea;


Citind aceste randuri am tresarit la gandul ca domnul comandant Bota ar fi fost transferat la Bistrita, dar m-am linistit afland ca e doar Puiul de dinozaur,directorul - reclamagiu domnul Lucian Siman.

Intr-un caz asemanator a fost implicat si un coleg de-al nostru,de la Bircea Mare.
Ce preocupari avea Siman prin 2007, cand domnul Bota facea astfel de sesizari??? Sau poate a ajuns material de studiu pe la convocari.

Totusi,domnul Siman nu trebuie sa combine exesul de zel cu CULTUL PERSONALITATII,ajungand sa se confunde cu Statul,Partidul si Poporul.
Astfel nu mai fac apologia viitoarelor rate neplatite la banci fiind posibil sa se sesizeze cineva si impotriva doamnei ministru Udrea ca aduce atingere prestigiului Guvernului.

THE END

Ar fi fost frumos sa fie sfarsitul,dar nu.....

La penitenciarul Bircea Mare a fost sesizata Comisia de disciplina de catre dr.Bacinschi Ludmila impotriva presedintelui Sindicatului Independent "Vulturul" Barcea Mare.

Motivul acestei sesizari e ca Organizatia Sindicala "Vulturul" a reclamat cu ocazia inspectiei generale,condusa de Comisar sef de penitenciare Constantin Ionitoaia,eventuale conflicte;mai exact dr.Bacinschi Ludmila(medic sef-nu consulta persoanele private de libertate,sfideaza unii agenti,îi trateaza cu "superioritate" -extras din Raportul de inspectie generala.

Pe langa faptul ca un lider de sindicat e cercetat pentru activitatea sindicala,o intreb sincer pe doamna doctor consulta persoanele private de libertate? sfideaza unii agenti? îi trateaza cu "superioritate"?
O sa aiba o mare surpriza din partea "agentilor"!!!

To Be Continued...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bai fratilor voi stiti cat de mult o faceti sa suspine pe respectiva.?..prima data cand citeste articolul si a doua oara cand vede fotografia cu cel care a scos-o din anonimat .

Anonim spunea...

Unu , postezi rar dar si cand o faci o faci bine.
Permite-mi sa-ti raspund la intrebarea pusa doamnei doctor la sfarsitul articolului...." AUZI MAI MIELUSELULE , TOCMAI TU TE-AI GASIT SA MA INTREBI ACEST LUCRU ?"

Nu asa i-a raspuns respectiva unui membru al comisiei de disciplina cand acesta i-a pus o intrebare ?????
Poate ca respectivul trebuia sa -i spuna asa ;" am o intrebare ...pot sa v-o pun...?"
Cred ca atunci nu-i mai zicea mielusel ci tauras.

Stupid bitch .

HIENA spunea...

cam stinghera poza,era mult mai elocventa una in"grup" si cu titlu gen:INFAMUL SI BOLSEVICA!!!
Dar totul pana la bolsevica,nu ne putem permite dicutii intre persoane,doar daca sunt dupa chipul si asemanarea ei.
Gresit cucoana,nimeni nu te iubeste si nu te respecta din aceasta unitate(poate ma insel,cica ar fi o persoana apropiata din bransa ei si cabinetul medical privat la care este ea "medic sef)din punct de vedere omeneste,ci doar obligat pentru ca te facu infamul ofitereasa.Pentru cultura ta,decat un indiner prost mai bine un muncitor destept.Si pentru ca nu te poti adresa agentilor cu DUMNEAVOASTRA atunci ai macar un pic de bun simt si nu le mai pretinde sa iti spuna si ei dumneravoastra,pentru ca NU MERITI,NU AI CARACTER,NU AI DEMNITATE!
SUNT CONVINS CA TE-AI NASCUT SUB SEMNUL LUI URANUS!!!
CHIAR NU VEZI CA VREMURILE TALE AU APUS,CHIAR NU INTELEGI CA EXISTA UN COD DEONTOLOGIC,CHIAR NU PRICEPI CA NIMIC NU-TI DA DREPTUL SA SFIDEZI LUMEA?
vrei sa fi respectata,respecta!daca sti ce inseamna acest cuvant!!!Sau poate nu ai auzit de abuz in servici in forma continuata!!!CRED CA AR FI TIMPUL CA TU SA-TI FACI UN CONTROL PSIHOLOGIC SI DE CE NU PSIHIATRIC.SI STI DE CE?
atata timp cat nu mai esti in stare sa deosebesti animalele de oameni(aminteste-ti apelativul catre un membru al comisiei de disciplina)inseamna ca ai o problema la mansarda!!!
MI-AU PLACUT CIORAPII TAI,
DAR SA NU-I MAI PORTI.
O SA FACEM TENSIUNE,
SI NU AVEM SALVARI LA TOTI!

 
;