marți, 15 iunie 2010

GUVERNUL SI PARLAMENTARII SUB ASEDIU !


Alaturi aveti atasate imagini de la asediul asupra cladirii Palatului Parlamentului de azi 15.04.2010.

Alaturi de F.S.A.N.P. si sindicatul Vulturul a protestat fata de masurile extreme pe care cel mai prost guvern din istorie vrea sa le impuna asupra majoritatii romanilor .

Alaturi de ceilalti sindicalisti am spus NU masurilor propuse de Guvern . Am blocat circulatia in jurul Palatului Parlamentului, ne-am strigat nemultumirea si le-am promis guvernantilor ca vom protesta pana vor pleca de la carma tarii .
Din pacate numarul destul de mic de romani prezenti astazi la acest miting arata, inca odata ca NE MERITAM SOARTA.
De la fata locului ,
Nicolae Grosu,
presedinte S.I.V.

1 comentarii:

EUL spunea...

FIECARE ISI DUCE CRUCEA LUI,CU NUMELE SAU PE EA!!!FIECARE ISI MERITA SOARTA IN FELUL LUI.POATE PANA LA URMA ,DE CE NU,CHIAR ASTA E TOT CE MERITAM!
DOAR CEREM,DOAR VREM,DAR CINE FACE CEVA?VREM DOAR AUDI,BMW,PASSAT,CABANE LA MUNTE,ADIDAS,LOTTO,ERREA,NIKE etc.
NOI NICI MACAR NU STIM SA PRETUIM CE AVEM,PE NOI UNII DE LANGA ALTII,SANATATEA,BINELE MEU SI AL CELUILALT.E USOR SA PAMFLETAM,SA IRONIZAM.CAND CINEVA NE ARATA CE E BINE SI CE E RAU,NE CONSIDERAM INJOSITI,NU ACCEPTAM REALITATEA SI MAI VREM SI SA-L POCNIM PE CEL CE NE VREA BINELE.SIGUR NE PLACE VIATA TIP JUNGLA,VREM SA EDUCAM COPII SA FIE CEI MAI BUNI,DAR PE NOI CINE NE EDUCA?NOI SUNTEM EDUCATI?SUNTEM PREGATITI PENTRU ACEASTA VIATA?SAU POATE LE "STIM PE TOATE!".FALS,FALSI SI NOI!!!
ASTIA SUNTEM, DAR NU VREM SA RECUNOASTEM,MIMAM IN OAMENI CULTI SI CIVILIZATI,ARATAM EXUBERANT STUDIILE SUPERIOARE SI MIMAM STIINTA!!!DAR DACA CINEVA REPUNE IN CIRCULATIE DISCIPLINA SI CIVILIZATIA,ASTA INSEAMNA PENTRU NOI-DICTATURA-TREBUIE SA FIE CUM VREM NOI!!!
ASAI CA NU VA PLACE COMENTARIUL?

 
;