duminică, 4 iulie 2010

antena3.ro Vaslui. Un gardian de penitenciar a încercat să se sinucidă din cauza datoriilorwww.antena3.ro


Un gardian de la penitenciarul Vaslui a încercat să-şi curme viaţa, vineri seară, cu pistolul mitralieră din dotare. A avut noroc cu şeful de tură care a auzit împuşcăturile şi a chemat repede ambulanţa. Se pare că tânărul de 28 de ani e înglodat în datorii.

La ora 22, a intrat în tură. După nici 10 minute, s-au auzit două focuri de armă.

A fost găsit de şeful tură, într-o baltă de sânge. Primul glonţ i-a străpuns plămânul şi i-a ieşit prin spate. Cel de-al doilea l-a rănit în zona pieptului, foarte aproape de inimă. A fost dus direct în sala de operaţie.

Acum e conştient, iar medicii sunt încrezători în şansele sale de revenire. Va avea de dat, însă, explicaţii. S-a împuşcat în timpul serviciului şi cu arma din dotare - un pistol mitralieră.

Probleme sale se pare că vin de acasă. Era dărâmat psihic, povestesc rudele. Soţia lui e plecată de un an la muncă în Italia, iar el trebuie să aibă grijă de cei doi copii. În plus, ar avea şi datorii la bancă.

Acum, agentul e anchetat de o comisie criminalistică.

9 comentarii:

Anonim spunea...

foarte trist...:(

cosmarul...vostru spunea...

Acestea sunt efectele actualului guvern si a presdintelui.Bineinteles ca nu sunt de acord cu gestul colegului nostru dar cand disperarea il ajunge pe om.....Si cu siguranta nu va fi un caz singular la noi in tara.

Anonim spunea...

Daca acest om tragea si in alt coleg in disperarea lui?!?

batlanul spunea...

Foarte bine ca li se da la toti debilii astia arma in spate.Inca se mai lauda si la nivel declarativ unul de la Barcea care are datorii la colegi "ce sa fac acuma? sa ma impusc?"
Datii fratilor cartusele pe mana ca poate ciuruieste intr-o noapte tot perimetrul si s-a scapat de datorii.
Sau cand se cearta cu cate un coleg ii inchide gura cu doua boabe.Cine stie?!?
Sefii stiu cel mai bine!!!

Anonim spunea...

norocul sarmanului ca nu le avea prea bine cu anatomia si poate ca are sanse sa scape cu viata ...
insa nimeni chiar nimeni nu a observat starea psihica a acestui om la intrarea in serviciu ?
80% dintre angajati au datorii unii sunt la limita existentei financiare si daca peste acestea se suprapun si problemele de acasa in mixaj cu indiferenta colegilor ,luminita de la capatul tunelului se stinge definitiv .

HIENA spunea...

Discutile sunt facute la rece,discutile noastre nu-l vor scapa pe acel coleg de motivarea gestului facuta intr-un moment de slabiciune psihica.
Trebuie sa discutam despre cum sa ne dramaluim banii mai bine,pentru ca aproape toti avem rate."SA SPUNEM TOTI DOAMNE FERESTE!"fiindca ne putem pierdea mintea pentru un moment, oricine.Dar noi suntem:"...eu?..." "...mie?nu are cum!"

yedy33edy spunea...

Avand in vedere intrarea in vigoare a Legii nr.118/2010 privind unele masuri necesare in vederea restabilirii echilibrului bugetar, respectiv la data de 03 iulie 2010, veti avea in vedere urmatoarele:


- Norma de hrana aferenta lunii iulie 2010, pe care o veti achita pe 10 iulie 2010, se va diminua cu un procent de 23,39% (29 zile calendaristice X 25% / 31 zile calendaristice).
- Celelalte drepturi salariale aferente lunii iulie 2010, cu termen de plata 10 august 2010, se vor diminua cu 22,73% (20 zile lucratoare X 25% / 22 zile lucratoare).


Aceste instructiuni va vor fi transmise si printr-o adresa oficiala, detaliata.Pentru estimarea fondurilor de care aveti nevoie pana la sfarsitul anului, va rog sa completati si sa transmiteti macheta atasata, pe adresa de e-mail cene@dgp.ro, pana miercuri 07 iulie 2010, orele 12, ulterior semnata si stampilata de persoanele autorizate. Veti completa datele numai in casutele albe. Va rog sa nu umblati pe formule.


Exceptie avem la echipament, unde veti trece in coloana 14, valoarea drepturilor de echipament aferente anului 2009 diminuate cu 25% pentru personalul aflat in functie.


In coloanele 1, 2 si 3 veti completa bugetul alocat prin fila de buget din 02 iulie 2010.

in concluzie vom pierde intre 550-600 ron

Anonim spunea...

Buna!
Am si eu o intrebare? sunt probleme cu plata normei de hrana la Penitenciarul Brcea Mare, Deva?
S-a platit norma de hrana pe luna iunie 2010?
Astept un raspuns.
Multumesc anticipat.

Anonim spunea...

Da s-a platit norma de hrana ,nu au fost probleme.

 
;