sâmbătă, 10 iulie 2010

Marea Perchezitie Secreta

Dupa cum ati aflat si penitenciarul Barcea Mare a participat cu un numar de 40 de agenti si 3 ofiteri la perchezitia dispusa de directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor la Penitenciarul Timisoara.

În urma acestei acţiuni au fost descoperite următoarele obiecte interzise: 3 telefoane mobile, 3 încărcătoare, 2 cartele telefonice, 31 cuţite, 1 MP3, 6 şurubelniţe, 15 parfumuri, 2 aparate de cafea, 3 fierbătoare, 4 ciocane, 18 foarfece, 6 sule, 4 cozi de lingură ascuţite, 1 cântar, 1 legătură de chei, 1 colac de sârmă precum şi baterii, cuie, şuruburi, pensule, şpaclu, medicamente şi cabluri electrice. - extras din COMUNICATUL DE PRESĂ

Dupa ce a fost crescut gradul de siguranta prin confiscarea parfumurilor si suruburilor se auzeau voci printre angajatii de la Timisoara ca Marea Perchezitie Secreta si-ar fi pierdut secretul cu o zi in urma.

Totusi penibilul situatiei s-a produs imediat dupa perchezitie prin telefonul dat in direct de catre un detinut la un post de radio, facand publica aceasta actiune.

La Penitenciarul Deva angajatii au fost alarmati cu noaptea in cap, tinuti intr-un secret desavarsit de catre domnul DASDRP Mara si imbarcati intr-un autobuz cu destinatie necunoscuta.

Ne punem intrebarea fireasca, la urmatoarea alarmare ne trezim pe la Botosani?!?!

O alta problema e ca aceste alarme stau paravan unor perchezitii, care se fac din timpul liber al angajatiilor si se trec in contul umanitatea.

Sau se vrea o intimidare a celor nemultumiti de reducerea cu 25% din salariu?
De 12,5 se mai aude ceva???

13 comentarii:

Fpss de la Giurgiu spunea...

Inca o dovada a neputintei. Prin aceasta actiune s-a pus la indoiala capacitatile manageriale ale celor trei directori cat si buna credinta a lucratorilor din cele trei penitenciare. La Penitenciarul Giurgiu zilnic se descopera obiecte interzise, fara sa fie nevoie de intreventia gheneralilor din ANP; de fapt cred ca ne-ar incurca mai mult. Ce rezultate credeti ca se obtin cu niste oameni treziti in puterea noptii? Nu credeti ca perchezitia se va face superficial? Parerea mea este ca s-a vizat cel putin doua obiective:
a) cel putin un director din cele trei penitenciare a deranjat si s-a instrumentat aceasta actiune pt. a oferi un argument pt. destituire(nu s-a concentrat pe un singur penit. pt. a nu da de banuit);
b) s-a bifat o misiune speciala pt. nea Bala ca motivare a primei de 50%.
Om vedea !

Anonim spunea...

Asa cum s-a vazut penibilul situatiei la Bircea a fost creat inca de la inceput.Prin marele profesionist care mai nou are apucaturile ca si cele ale lui Cucaru urla si striga ca un apucat.Dau telefof sa aflu unde mergem, cind daca vroiai sa fi secretos trebuia sa primesti telefon nu sa-l dai,dar in fine ce sa-i ceri.S-a vazut si cit pretuieste oamenii pentru ca nu i-a intrebat nici o data daca le este foame daca vor sa manince in unitate sau in afara ei nimic pentru ca nu se gindeste la oamenii cu care lucreaza.daca erau ppl.era alta situatie.Nustiu cum de si-a luat si nepotul cu el.Sunt curios cine a facut acea lista?Cun de la Bircea am fost in stare noi cei care lucram sa venim din timpul liber,sa stam peste program sa facem acele perchezitii,iar la Timisoara a trebuit sa vina de la alte penitenciare sa le faca treaba.Foarte frumos si interesant.

Anonim spunea...

A fost o deplasare deosebita.Atit pri modul de deplasare cit si prin ineditul situatiei.A trebuit sa vina Suciu de la Bircea sa gaseasca telefoane la Timisoara.Despre cei 12,5% domnul doctor dir. gen.(si ce o mai fi)dupa perchezitie intr-un discurs plicticos si foarte elevat pentru comicul situatiei(in postul de paza era ppl)a tinut sa ne transmita ca la noi nu vor fi reduceri de personal.Multunim doctore ai vindecat sistemul.In rest nici o preocupare pentru cei care urmau sa se intoarca acsa dupa un drum de citeva ore.A fost doar o problema de imagine a penitenciarului Timisoara si nimic mai mult s-a vazut acest lucru.

Anonim spunea...

A trebuit sa mergem 200Km sa le facem noi perchezitie.Pe noi ne-a ajutat cineva cand am venit 3 zile de acasa?
Daca e asa tare acel balapenitenciar pe unde au intrat 31 de cutite?
Alta data sa ne mai lase ca nu ma mai duc sa fac foame pe acolo.

Anonim spunea...

Da, este clar o situatie tragi-comica.
Fara suparare dar Timisoara,care este un penitenciar exportator de genii a ajuns sa-si dovedeasca neputinta chemand inca 3 penitenciare sa faca ceea ce colegii nostrii au facut fara sa ceara ajutoare suplimentare,venind din timpul liber pentru a pune in executare celebra adresa venita de la A.N.P.
Organizarea a fost de doi bani si din partea noastra dar mai ales din partea timisorenilor care, nu le-au asigurat colegilor nostrii nici macar cate un pahar de apa .
Stateau bietii nostri colegi in fata puscariei din Timisoara flamanzi si insetati, asta dupa ce au fost luati din pat la ora 01,30 noaptea si au fost dusi "intr-o locatie secreta",fara sa-i bage nimeni in seama,iar cand ,dupa cateva telefoane la Bucuresti,au crezut ca in sfarsit vor fi bagati in seama ......dezamagire totala, au fost chemati la bilantul actiunii esuate.
Cel mai dureros lucru este ca, in tot acest timp un ppl. din acelasi celebru penitenciar, vorbea live la un post de radio local,ridiculizand intreaga desfasurare de forte.

Anonim spunea...

Nu se poate domnilor sa fim tratati ca niste oi.
O fi Bala lupul si Mara ciobanul da' nu se mai poate asa.
Bine ca nu ne-au legat la ochi sa nu vedem in ce loc ajungem.
Cat a consumat autobuzul ala pana la Timisoara ca sa se gaseasca 6 sule si 3 suruburi?!?!
O fi criza da' tot pentru prostul de supraveghetor care sta pe sectie cu becurile stinse in intuneric.

KUPTA spunea...

Vai,vai...,asa de rau a ajuns penitenciarul Timisoara...?????..sa vina altii,sa le faca treaba.Parca Timisoara,este penitenciarul pilot pe partea de vest......OARE..????????

Anonim spunea...

Cat a costat transportul? Simplu intre 650-700 ron. Dar restul costurilor suplimentare...? cine le suporta? sau sunt trecute la pierderi asa cum ne-am obisnuit.
Nu sunt bani pentru plata restanta a drepturilor la echipament, a celor pentru transport, a primelor de vacanta, etc...DAR sunt bani pentru EXCURSII SECRETE.
Ferice de cei care nu au fost pe lista.
Sa fim multumiti ca am avut bilete dus-intors.
ODIHNA PLACUTA !

Anonim spunea...

Oare a fost utila misiunea? Si-a atins scopurile? Ce s-a castigat? in afara ca s-au descoperit 3 telefoane, 6 sule, 31 cutite si alte bazaconii, ce-i drept obiecte interzise, dar pe care le descoperim frecvent la actiuni de acest gen.
Va spun eu s-a castigat multa , multa URA din partea fpss.

Anonim spunea...

Vreau un nou articol

Anonim spunea...

propun desfiintarea sindicatului ,ca oricum nu mai apare nimic nou.s-au nu mai intereseaza pe nimeni nimic.

PERLA spunea...

ptr anonimul din 24.07.
A)daca crezi ca postarea pe blog este principala activitate a Sindicatului te inseli.
B) daca ai tu ceva care crezi ca merita postat trimite-l pe adresa de mail a sindicatului iar daca administratorii il considera pertinent il vor posta.
c) daca esti unul dintre cei care vrea sa culeaga roadele pe spatele altora ASTEAPTA un nou articol.

HIENA spunea...

Pentru 24.07.2010-13:01
Da-mi te rog frumos 3 motive pentru a desfiinta sindicatul "VULTURUL" si tot 3 motive pentru ca sa ramana SNLP!!!

 
;