marți, 19 octombrie 2010

Alegeri SIV Barcea Mare

Componenta noului Birou Executiv al Sindicatului Independent "Vulturul" Barcea Mare, rezultat in urma alegerilor desfasurate in cadrul Adunarii Generale, este urmatoarea:

Presedinte - Nicolae Grosu
Vicepresedinte - Dan Luca
Vicepresedinte - Bogdan Moldovan
Vicepresedinte - Dan Tamas
Secretar - Sorin Vasile

Multumim membrilor de sindicat pentru votul de incredere acordat echipei care formeaza Biroul Executiv, pentru a continua munca inceputa acum 4 ani.


Multumim invitatilor, Sorin Dumitrascu - presedinte FSANP, Edward Lucaci - vicepresedinte FSANP, Vasile Bujor - secretar general Cartel „Cartel Alfa” Hunedoara, Vasile Bucuci - Sindicatul Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) Hunedoara, pentru receptivitatea cu care au raspuns la problemele ridicate de catre membrii de sindicat.

4 comentarii:

cosmarul...vostru spunea...

FELICITARI DOMNILOR COLEGI.ACUM S-A VAZUT INCA ODATA CA ACTIVITATEA VOASTRA NU A FOST TRECUTA CU VEDEREA DE CATRE MEMBRII SINDICATULUI SI VA ACORDAT VOTUL DE INCREDERE.COLEGILOR DIN SNLP DE LA DEVA ALATURATI-VA SI FACETI FRONT COMUN CU NOI.

cosmarul...vostru spunea...

Felicitari d-lui Dumitrascu pt modul in care i-a scos figurile din cap acelui ofiter lipsit de cel mai elementar bun simt care a crezut si inca mai crede ca este titularul acelui penitenciar.S-a facut de rusine doar prin simpla lui prezenta acolo.Daca asta a fost atitudine lui fata de presedintele FSANP va dati seama d-lor colegi ce atitudine are fata de amaritii de agenti.Sa fi luat modelul din Brazilia cind a fost in concediu sa ne considere sclavi pe tarlaua lui de trestie de zahar...?Poate in curind o sa primeasca si el BASTONUL DE PENSIONARE...Speram cit mai curind....

HIENA spunea...

Pozele si documentarul?
Cu acel aprig ofiter de la 14 ani,sau copil de trupa,vreau sa auda si cei care nu au fost in sala, partea reala a discutiilor,dat fiind faptul ca romanul denatureaza,mai ales la Barcea.

Anonim spunea...

Dragi membrii ai sindicatului "VULTURUL",
Cu adanca durere in suflet va anunt,ca a revenit in echipa sindicatului, agitatorul cine altul decat Presura Danut.Nu peste mult timp o sa asistati la "in coltul rosu-Grosu Nicolae zis Gloaba,in coltul albastru,Presura Danut zis spumantul".Echipa din coltul albastru are ca preparatori pe:Mara,Ferent,Timar,Paul,Boldor.
Arbitru la viitoarea gala va fi,Malea Eugen zis Speraclu.

 
;