sâmbătă, 9 octombrie 2010

Frica de cascheteIeri, vineri 8 octombrie 2010 salariatii din penitenciare nu au protestat, alaturi de alte categorii sociale, impotriva masurilor de reducere a salariilor si de eliminare nejustificata a pensiilor speciale.

Pichetarea sediilor partidelor aflate la guvernare si locuintele parlamentarilor a fost, de data asta, un pariu castigat de ANP.

Pentru 15 si 22 un alt pariu??.....s-ar putea sa pierdem din nou.

Multi ar spune ca se triseaza, nu e adevarat.In acest joc, la fel ca si Русская рулетка, nu se poate pacali destinul.

E un joc corect, al hazardului, in care jucatorul constientizeaza urmarile, dar nu prevede finalul.

Alarma anti-proteste in penitenciare

3 comentarii:

TMax spunea...

În momentul in care directorii (comandantii) au fost chemati la ANP, era clar că li s-a cerut să găsescă "soluții" ca noi să nu mai iesim în stradă, că doar toți cei numiți pe criterii exclusiv politice erau datori să facă asta. Din surse sigure, și polițiștilor li se pregătește ceva asemănător. Și mai e ceva... muncesc bieții siparezi să facă liste cu sindicaliștii participanți la acțiuni, gradul de implicare al fiecăruia, scandări... ca acum 21 de ani.

Anonim spunea...

Degeaba se agita pentru a ne inchide gura,va asigur ca acesti guvernanti care nu mai merita sa ne conduca si care nu ne respecta dreptul legal de a protesta nu vor mai continua mult in acest fel daca suntem uniti si daca reactionam .
De ce le este frica nu vor scapa, sa nu uitam ca si Ceausescu a cazut la un moment dat in ciuda faptului ca pana si occidentalii spuneau: " mamaliga nu va exploda niciodata ", viata a dovedit contrariul.

HIENA spunea...

E foarte bine asa,toata tara este in alarma din cauza celor ce conduc tara spre faliment.Trebuie doar ca cineva,sa apase butonul:ACUM ORI NICIODATA!!!

 
;