miercuri, 6 octombrie 2010

Ostaşi vă ordon : Ciocu’ mic !

sursa:AntiMafia
Blog


Ordinu' e ordin si se executa!!!

Indiferent ca e circular, direct, indirect, la fel ca si mai marele general (r) Degeratu si al nostru domn comisar, militar de cariera si sef de penitenciare Ferent Bebe a dat un ordin naucitor.

Domnul Ferent a interzis liderilor de sindicat sa mai publice pe blogul sindicatului rezultatele nominale a celor care sunt propusi pentru prima de 50%.

A motivat aceasta decizie prin faptul ca citesc vecinele de pe scara, floraresele din piata, mai nu stiu cine.... blogul si o sa-l intrebe inevitabil despre ce premiu este vorba.

Ne bucura numarul mare de cititori ai blogului, dar mai in gluma mai in serios, constatam cu stupoare ca ne-am intors in timp.

Daca acesta e nivelul de discernamant a lucrurilor, atunci imi ramane sa spun doar NO COMMENT!!!

Totusi pentru a intelege si ale noastre florarese din piata, explic ca s-au facut publice discutiile sedintei C.C. din 03.09.2010 pentru stabilirea sporului de 50% pentru misiuni de exceptie la cererea membrilor de sindicat, astfel îi reamintesc domnului Ferent ca interzicerea sau împiedicarea exercitării libertăţilor publice şi a drepturilor sindicale ale funcţionarilor publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare este abatere disciplinara si se pedepseste in consecinta.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Domnul Ferent are cunostinta cumva ce inseamna transparenta decizionala? Sau poate domnia sa considera ca atribuirea unui spor de 50% o fi vreun document ultra secret care nu ar trebui publicat?! Ar fi bine ca "iubitul vostru conducator" sa-si reanalizeze deciziile si inainte de a deschide gura : sa gandeasca (dar poate cerem prea mult de la domnia sa).

Anonim spunea...

Ce chestiune domnule, acum imi dau seama cati il plang pe Ceausescu. Pai cum mama masii sa nu aflam care si cum au fost discutiile, unde e transparenta ????? Chiar ca ne-am intors in timp la nivelul comunistilor.
Asta cred ca doarme cu uniforma pe el frate si cu gradele cusute la pijama.

Anonim spunea...

Marti a venit ofiterul de cariera Bebe la pregatire, seful nostru ne-a spus sa ne ridicam in semn de respect pentru ofiter, noi ne-am ridicat respectosi iar ofiterul de cariera ne-a spus sa luam loc,ceea ce am si facut. Atunci el a spus" de ce v-ati asezat,degeaba am zis eu sa va asezati trebuia sa nu asculytati si sa va asezati doar cand seful vostru va dadea ordin.
Pai asta uita ca sintem in 2010 si ca din 2004 nu mai sintem militari.
In loc sa vorbim despre ale noastre el ne-a taiat tupeul la toti cu prostiile lui. Ce sa mai....nu am mai aVUT CHEF DE NIMIC IN ZIUA AIA.
DIRECTORUL NU VEDE SI NU AUDE CU CE SE OCUPA ASTA ?

Anonim spunea...

Nu stiu cum vedeti voi lucrurile Nic Bogdan da sunt vizibile razbunarile lui Ferent asupra sindicatului.Sunteti vanati si asa o sa fiti tot timpul.E clar ca Ferent foloseste diferite greutati de masura cand ia decizia de a face sau nu plingeri la comisia de disciplina dupa criterii de prietenie sau dusmanie.Chiar zilele trecute Bebe a intervenit pentru cineva sa se musamalizeze situatia si sa nu se faca valuri prea mari.
Asta e Bircea PUSCARIE HOATA

Anonim spunea...

NU CREDEAM SA AJUNG SA O CITEZ PE DNA.DOCTOR DAR ASTA E MIELUSEILOR ATI PRINS GLAS,ATI INCEPUT SA AGITATI APELE O SA VA MERITATI SOARTA.CAMELEONILOR.SA VA FIE RUSINE.PINA ACUM STATEATI CU CAPUL IN PAMINT.

Anonim spunea...

Constat ca acest articol care reflecta in totalitatea realitatea a starnit un val de comentarii acide .
Stimati colegi fac un apel la decenta si la bun simt, nu mai trimiteti comentarii care nu pot fi postate, daca aveti taria asumativa responsabilitatea celor ce postati si scrieti cu numele voastre.
Daca alegeti varianta anonimatului va rog fiti decenti in exprimare.
------------------------------
7 octombrie 2010, 18:28
daca ai date in sensul asta si pot fi dovedite cele ce ne-ai spus, te asteptam cu detalii la telefon sau la adresa : vulturul.deva@fsanp.ro....o sa vezi ca noua nu ne este frica sa vorbim .


Si ca sa nu uit, pentru colegii care raman fara replici si in loc sa dezvolte o discutie ne spun : "ce ba ma pui pe blog ?", le spun ca scopul blogului nu este acesta si aceasta remarca nu-si are rostul. Ca sa apari pe blog trebuie sa meriti...nu apare oricine pe blog si devine vedeta....ori trebuie sa fii foarte bun si sa excelezi ori trebuie sa te incadrezi in extrema cealalta .
Asa ca mai usurel cu replica asta ieftina " ce ba, ce daca ma pui pe blog "...scade mult nivelul discutiilor .
In rest il salut pe prietenul meu care s-a suparat azi si sunt convins ca este suficient de inteligent sa nu se lase influentat de manevrele celor de pe acelasi palier cu el.
E trist cand vezi pe cineva care este lovit din toate partile si-i mai dai si tu una .

Sa aveti o noapte si o inima buna .

ghita spunea...

Sunt cativa care plang dupa sedintele cu usile inchise unde isi imparteau primele intre ei.
Asta dupa ce vinau subofiterii "indisciplinati",neagreati,negrii si alte criterii stiute doar de ei.
Nici nu se visa ca vreodata va veni ziua sa afli public ce ofiter a luat prima.
Chiar domnul comandant Bota a mentionat intr-o sedinta ca domnul Grosu face parte din corpul agentilor si nu poate participa la discutarea primelor la ofiteri.
Asta e ierarhia organizationala dupa care tinjeste Ferent.

Anonim spunea...

Domnule Ferent;nu uitati ca va veni si ziua aceea in care veti fi vanat ,si va veti perde calitatea de vanator.Si ca sa va convingeti ca am dreptate la cele spuse va rog sa va uitati pe youtube cu subiectul"LA VANATOARE,si o sa vedeti cum un vanator este vanat de un cerb.Asa ca razbunarea vanatului va fi crunta asupra vanatorului.

 
;