miercuri, 6 octombrie 2010

Ura fata de romaniInstitutul de Statistica anunta ca romanii isi dau aproape toti banii pe mancare si nu reusesc sa puna nimic deoparte. link

Asta e realitatea!!!

Lasand deoparte apartenentele si luptele politice raman doar dramele romanilor care sunt reale.

Filozofiile, demagogiile nu tin de foame, dar totusi sunt acesti huzuriti ai sistemului aflati sub aripa protectoare a preaslavitului care ne tin lectii de civilizatie "intr-un admirabil respect fata de ideea de munca si productivitate.......in ciuda salariilor amputate si necontestate" Despre "javre ordinare"

Deontologii mai sus amintiti se folosesc de aceeasi furie demolatoare, invatata de la seful dumnealor, indreptata asupra unei anumite categorii sociale, pentru a scoate in evidenta cateva cazuri care nu fac cinste categoriei respective, iar după aceea, fara a avea vreun pic de scrupule, generalizeaza concluziile la nivelul intregii categorii.

Urmeaza ca aceasta categorie sa fie mustrata si infierata cu manie proletara si pentru a se asigura ca manevra va da rodul scontat se folosesc de aceeasi strategie batatorita, veche de mii de ani: "divide şi conduce".

Astfel reusesc sa asmuta o categorie sociala impotriva altei categorii sociale. In felul acesta am ajuns intr-o societate bolnava aflata intr-un razboi total: privaţii se lupta cu bugetarii şi pensionarii, pensionarii se luptă cu "chiaburii".

A venit timpul sa ingropam securea razboiului si sa nu ne mai lasam manipulati asa de usor.Vorba' lui Shakespeare:"Mult zgomot pentru nimic!".

Vorbiti atunci cand vreti sa faceti ceva...

0 comentarii:

 
;