luni, 22 noiembrie 2010

Sarkozy refuse de saluer le président roumain Basescu"Traian Băsescu e dezobişnuit să discute de la egal la egal. Asta se vede şi la Bruxelles, se vede pe unde mai au loc summituri. În România e dispus să vorbească doar cu oameni care acceptă să-i fie slugi, iar acolo se comportă invers.

Grija preşedintelui, astăzi, nu ar trebui să fie cine, la ce televiziune mai apare. Poate că grija lui ar trebui să fie aceea de a nu fi în situaţia, reprezentând un popor care n-a păţit niciodată chestia asta de când România şi-a luat independenţa, niciodată un şef al statului român n-a fost tratat în văzul lumii aşa cum a fost tratat, recent, domnul Traian Băsescu. O spun cu durere. Explicaţiile date de Sarkozy au fost jignitoare o dată în plus. Pe timpul lui Ceauşescu, în ultimii ani, a existat o izolare. Marile puteri democratice ale acestei lumi şi-au dat seama ce făcea omul ăla cu noi aici şi nu l-am mai primit. Dar cât s-au dus unde s-a dus, a fost tratat ca un şef de stat. Iliescu, un preşedinte foarte contestat, comunist, cu mari probleme, unde s-a dus, a fost tratat normal, ca un şef de stat. Constantinescu la fel. Când s-a întâmplat o asemenea ruşine?"


_____________Crin Antonescu

3 comentarii:

ROCKA spunea...

Si-o fi gasit si el(BASE) NASU'?
Raspuns: cu siguranta ca da.
si are mai multi. poate vine unul si de pe Tg.Ocna cu o perversa.
(Rusine Dinu Patriciu........)

Anonim spunea...

Mi se pare mie sau este singurul sef de stat care merge cu mainile in buzunare la pantaloni in cadrul ala oficial, ca baietii, Mai lipseste sa faca iar figura cu bautul direct din sticla cu sampanie si e perfect.

Anonim spunea...

Ia de la Sarkozy....si ia si de la Berlusconi .

 
;