miercuri, 15 decembrie 2010

Adresa FSANP - Norma de hrana 12 B

Stimate domnule director general

In ultima perioada se constata ca pe baza unor dispozitii verbale transmise de reprezentanti ai ANP s-a incetat acordarea unor drepturi banesti pentru salariatii din penitenciare.

Astfel, acordarea normei 12B, drept castigat in cele mai multe penitenciare in instanta a fost suspendata dupa o intalnire de lucru a reprezentantilor Directiei Economico-Administrativa din ANP.

Avand in vedere cele de mai sus va solicitam sa ne transmiteti situatia platii normei 12B in sistemul penitenciar si pozitia ANP in legatura cu suspendarea acordarii unor drepturi salariale castigate in instanta pe baza unor dispozitii verbale si neasumate.

Precizam ca dorim un raspuns concret si nu o recenzie a legislatiei in domeniu. Acest drept a fost deja castigat in instanta si a existat un acord privitor la acordarea acestuia si la interpretarea legislatiei.

Cu deosebita consideratie
---
Sorin Dumitrascu
Presedinte
Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor

8 comentarii:

Anonim spunea...

La noi la Deva sper ca nu se aplica suspendarea dreptului la norma 12B.Daca nu cine stie pina cind...la cum se interpreteaza legea si la Deva.

Anonim spunea...

@ 15 dec. 13:02
Cu ce sunteti voi mai speciali decat cei de la Botosani de exemplu, ca sa nu vi se suspende acordarea normei de hrana 12 B?
Sau Deva este in alta tara decat Romanica?

cosmarul vostru spunea...

Sa te lamuresc colegule care probabil esti de la Botosani....daca nu este legala suspendarea dreptului la norma 12B iti garantez eu ca la noi nu se va face datorita liderilor de la sindicatul Vulturul spre deosebire de voi care nu aveti pe nimeni care sa va sustina si sa va apere drepturile.Da intr-adevar iti dau dreptate suntem mai speciali ca voi in privinta asta...avem sindicat adevarat.

Hiena spunea...

Cosmarule!
Esti convins ca liderii sindicatului Vulturul sunt sustinuti de toti membrii sindicatului?
Asta asa ca o pura intrebare,pentru ca unora le este frica de trecut,si fiindca viitorul consta in adevar,tot pe aceia ii doare.

Anonim spunea...

@ cosmarul lui insusi
Nu prietene ,nu sunt de la Botosani si chiar daca as fi....
Sunteti tari, bravilor aruncatori de caschete...Poate imi spui si mie ce mare victorie sindicala ati obtinut prin actiunea la care ati participat nu demult?
Ati reusit doar sa iritati pe cineva, care a inceput deja sa se razbune pe cei de la M.A.I.,sa speram ca nu va veni in curand si randul nostru...

yedy33edy_BRAD spunea...

PENTRU TOTI CEI CARE,,,,,,,,,,,,,,,
au dubii in privinta acordarii/neacordarii normei de hrana 12 B.
Sa ASTEPTAM sa vedem daca ni se acorda.
In cazul ca NU va dau o solutie... scrieti o petitie, pe adresa Piata Victoriei, nr 1 si ... restul e CAN-CAN.

yedy33edy_BRAD spunea...

Si ca sa fiu in ton cu ceea ce v-am obisnuit, si asa cum ma stiti, pentru voi pentru PATIMASI, randurile de mai jos:
"Mana care te hraneste,
No musca...
Pe cel care te ajuta, nu-l UITA
Sa-i fi rascunoscator cat vei trai,
Si sa-i multumesti in fiecare zi."
Cu drag dupa mult, mult timp din BRAD pentru voi aceelasi yedy33edy, care apare sub forma yedy33edy_BRAD - din 15.12.2010

ROCKA spunea...

pentru Hiene ca si HIENA...sa stii ca liderii de la sindicatul VULTURUL sunt sustinuti atat de membrii de sindicat cat si de altii care fac sau nu parte din alte grupari sindicale. Referitor la faptul ca nu au sustinerea tuturor membrilor sai poate fi o ipoteza, in acest caz cei din Bex sunt convins ca vor analiza situatia - fiind o problema a lor interna.
ptr ANONIMUL din 19.12 daca esti asa de VANOS precum scrii NU inteleg de ce iti este teama? Crezi ca o sa se interzica portul caschetelor pe motiv ca au fost aruncate?
Acest gest pe care l-am facut - prin aruncarea caschetelor NU a urmarit nici un fel de victorie sindicala, a fost pur si simplu un mod de a protesta impotriva sistemului ticalosit.
referitor la razbunare nu inteleg - ti-e teama sa nu vina nenea Bucurestiu sa-ti ia cascheta? Nu prietene...daca mai in tine demnitate, putere si curaj NU trebuie sa te temi.
Va doresc tuturor pe aceasta cale SARBATORI FERICITE!, CRACIUN FERICIT! alaturi de un calduros LA MULTI ANI !

 
;