joi, 3 februarie 2011

FSANP - Informare - Intalnirea de la MJ


Ieri 2 februarie a avut loc o prima discutie referitoare la intentia MJ de modificare a Acordului Colectiv. Au mai fot discutat si vreo 3 alte probleme mai urgente: comisia de disciplina, agentii si ofiterii care nu si-au completat studiile, proiectul cu fabricile din penitenciare si adeverintele pensionarilor, functii pentru agenti cu studii superioare.

  1. Acordul colectiv. MJ si ANP ar vrea sa eliminam prevederea referitoare la zilele cu plata pentru activitati sindicala. S-a stabilit sa se faca o comisie de negociere si sa asteptam pana cand vedem cum va fi forma din legea noua a sindicatelor care in esenta merge pe posibilitatea ca aceste zile platite sa fie reglementate in contractul sau acordul colectiv.


  2. Adeverintele pentru pensionari. A fost prezentata situatia si problemele. ANP s-a angajat ca verifica situatia si o sa incerce sa rezolve problemele.


  3. Comisia de disciplina. S-a reamintit ca inca din august se decisese ca ANP va identifica principalele probleme folosind drept punct de pornire analiza sentintelor impotriva ANP. Inca nu s-a intamplat nimic, dl Muresan a promis ca in 3 luni vom avea acea evaluare.


  4. Agentii si ofiterii care nu si-au completat studiile. Sunt 85 plus 4, din care 20 plus 1 sunt in an terminal inainte de a-si finaliza studiile. Tehnic s-ar putea face printr-o OUG. ANP e de acord, nu se stie insa daca va fi timp si va fi acceptata.


  5. Proiectul cu Multiproduct. Urmeaza a se lua o decizie la nivel de MJ si saptamana viitoare sa avem o intalnire preliminara cu invitarea celor in cauza.


  6. Functii pentru agentii cu studii superioare. Cu mare greutate ANP a acceptat sa ne intalnim in urmatoarele doua saptamani pe nomenclatorul cel nou si implicit pe problema noilor functii de agent cu studii superioare.


Atasat aveti inregistrarile: transfer.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna!Ma bucur ca ati iesit din hibernare. As dori sa stiu la ce refera punctele 3,4,6.Succes!

 
;