miercuri, 2 mai 2012

Concurs pentru premierea celor mai merituosi angajati

Administratia Nationala a  Penitenciarelor organizeaza si in acest an, cu ocazia Zilei personalului din sistemul administratiei penitenciare, concursul pentru premierea celor mai merituosi angajati din penitenciare.

La nivelul penitenciarului Barcea-Mare  se va organiza un scrutin, pana in data de 21 mai 2012, pentru desemnarea castigatorilor.

Mai jos aveti categoriile de personal si criteriile de acordare a distinctiei.

                                                                                                  

9 comentarii:

Anonim spunea...

Astazi am auzit ce-a mai tare afirmatie spusa de un coleg cam redus cei drept si care ar trebui sa-i pupe talpile la cucaru ca la facut om, tot pe baselu o sa-l voteze si cu doua miini daca poate.Nu degeaba este la coada calului.

Anonim spunea...

A mai zis unu care se crede foarte inteligent ca daca in legea 275 detinutii nu sunt obligati la munca, nici el nu poate fi obligat sa-si ia zile libere.
E plina lumea de......

Anonim spunea...

Fratilor stiti vorba aia : "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere".

Mare ti-e gradida Doamne si multi .....au sarit gardul in ea.

carutasu spunea...

Daca prostia ar durea, multi ar avea dureri crunte.
Au dat o palma la(editat admin) dar au crescut in ochii sefilor.
Fiti rele in continuare oitele mele mai ales una mai olteanca.
Rada lumea de noi prin tara!!!

Anonim spunea...

Asa oameni nu mai imteleg nimic.Cind eru chemati la unitate din libere nule placea,acum cind au obtinut un liber in plus fata de anii trecuti nu il vor.Doamne cine sa va mai inteleaga.

Bogdan spunea...

@anonim 8 mai 2012, 08:19
Sunt cazuri izolate, a caror decizie e greu de explicat.Cert e ca sunt influentati de persoane care s-au opus de la inceput acordarii de timp liber pentru zilele de sarbatori legale.Ecoul a ajuns departe si este posibil din cauza acestor colegi "merituosi" sa fie sistate liberele pentru toata lumea.

yedy33edy de la BRAD spunea...

AI DREPTATE BOGDAN sunt cazuri izolate de prostie rara, dar nu-i greu de explicat. Stiti voi cine-s acele persoane, ca nu le pot numii colegi? Sunt nepotii, cei care in ajun de sarbatori bat pe la usi iar de sarbatori sunt tot timpul acasa cu familia, cu unchii, cu prietenii iar restul sarbatoresc cu ppl.
Personal sustin acordarea cu timp liber corespunzator pentru cei ce lucreaza de sarbatori sau in zilele declarate nelucratoare asa cum prevede ultima decizie.

Johann von Rain spunea...

poate se asteapta sa primeasca o alta decizie strict referitoare la zilele de 15, 16 aprilie, adica de Sarbatorile de Paste si una pentru 4 iunie de Rusalii

Dan Luca spunea...

Mai Rain(ploaie)daca tu lucrezi la 8 ore e treaba ta,nu te intereseaza de cei de la ture? Sau ei nu sunt colegii tai? Liberul se va acorda pentru 3 si 4 iunie(amintind doar de 4 iunie, lesne de inteles mai departe)
Pentru "curiosii nemultumiti" indiferent ce sunt ei,oi oltenesti,carutasi,iepe,gloabe,etc ar fi cazul dupa atatia amar de ani de cand ne cunoastem,sa mai punem punct mizeriilor(barfe,invidie,transformarea cuvintelor de la mine pana la celalalt,mistoul de COLEGUL nostru de fata cu detinutii.Zvonacii si raspandacii sunt doua capuse mizerabile,casutele postale la fel,bisericutele pun parastasuri pe la colturi(de sectie,post de paza,popota.Nu va plac barfele,nu mai faceti.La adresa mea sustineti ca eu,prietenul directorului sunt privilegiat(ne vizitam,mergem la gratare etc de mizerii,si uite ca nu ma supar pentru oameni ieftini.De ce ? NU pot fi ca ei)In PC 1 s-a facut garsoniera pentru sotia mea,de ce?eh,directorul este prietenul de familie cu Luca(pentru cei care nu ma cunosc pe acest apelativ, IAPA)
Astia suntem noi,luam proteine,ne uitam in geamuri cum stau muschii pe noi,mai dau o duma,mai o mie de barfe si uite asa,intr-o zi vom face ca hotul,eu nu mai stau cu aia in camera ca iasa "belea".Agentul nu mai vrea pe tura aia ca iasa"belea" cu agentul(ii) ala(ia).N u mai discutam despre personalitatile noastre remarcante,cine suntem noi,ca de fapt toti luam besinile hotilor in nas dar ne este rusine sa ne amintim,e mai usor de defaimat.
Pentru "curiosii nemultumiti" sunt dispus la raspunsuri decente,adica precum intrebarile.
Sa nu uitam de balotul de paie din ochii fiecaruia!
Ca ma barfiti sau nu e treaba voastra,eu va respect!

 
;