marți, 12 iunie 2012

(FSANP) Ioana nu dă libere

Ioana Șerban pare a fi capul răutăților și motivul pentru care nu se acordă zilele libere în compensare pentru colegii care au lucrat în zile de sărbătoare legală. A fost de acord, a semnat, acum s-a răzgândit și face pe subversiva. Zice că “compensează cu zero ore”, că “schimburile nu au sărbători legale” și că cei care primesc libere în compensare trebuie să-și recupereze compensarea. Incredibil!

O abordare fixistă, abuzivă și neprofesionistă. Un om care nu înțelege dar care insistă în a-și transmite interpretările eronate, Ioana Șerban, dovedește că nu înțelege și că nu empatizează cu problemele sistemului penitenciar nici măcar atunci când legea o obligă. Artizanul dinamitării dreptului la asistență medicală gratuită insistă în această obsesie.
Până ieri susținea că cerem 2 libere pentru o singură zi de compensat, azi susține că vrem și plată și liber, deși nu e cazul, a primit exemple practice iar legea e clară. Se mai gândește, se mai răzgândește. Greu cu ideile fixe.

Maine la ora 09.00 vom avea un mesaj clar din partea conducerii ANP. Zilele libere în compensare se vor acorda efectiv. Nu sunt pierderi la salariu. Câștigăm timp liber. În jurul orei 12.00 ANP intenționează să facă o teleconferință cu directorii penitenciarelor pentru a lămuri definitiv acest aspect.

Sursa: fsanp.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

ACUM CE MAI SPUN UNII CARE ERAU INPOTRIVA ACESTOR ORE?
BANUIESC CA SE BUCURA SI SPUN :
-ATI VAYUT AM AVUT DREPTATE
RUSINE DOAMNA SERBAN.

yedy33edy de la BRAD spunea...

Sa multumesti pe toata lumea e IMPOSIBIL.
Dar sa-i enervezi pe toti e floare la ureche.
Poate sa ma contrazica cineva? Astept

Anonim spunea...

yedy vorbesti mult fara sa spui nimic concret. Nu reusesc sa-mi dau seama care este parerea ta cu privire la actiunile doaamnei Serban.

 
;