vineri, 15 iunie 2012

(Sindspbistrita) Nemulţumirile împuternicitului "fără număr" . . .

Avand in vedere nemultumirile unui stimat coleg de-al nostru (sper ca se simte si domnia sa coleg cu noi) care-si exprima nemultumirile pe la colturi sau in consiliile de conducere sunt nevoit sa fac unele precizari pentru al scoate din “ceata” pe acest distins coleg. In fapt este vorba despre domnul scms.Barna Daniel Mitica actualmente imputernicit fara numar pe functia de sef serviciu logistica,  care dupa ce s-a retras din sindicatul nostru,  pe motiv ca am refuzat sa-i acordam in compensare bonuri valorice sau un pachet pentru faptul ca domnia sa nu a participat la petrecere, acum domnia sa a inceput sa aiba “revelatii” si “pareri” care conduc in opinia sa la concluzia ca sindicatul nostru ar fi de fapt al agentilor,  ca acesta nu ar reprezenta drepturile colegilor de la administrativ in aceeasi masura ca si a colegilor din operativ?! Tocmai de aceea vreau sa fac unele precizari vizavi de aceste pareri pe care le emite stimatul nostru coleg :

1.       Domnule Barna, nu v-am acordat bani, bonuri valorice sau pachetele deoarece s-a luat o hotarare in consiliul de conducere al sindicatului sa se acorde tichete valorice numai acelora care sunt planificati in serviciu, misiuni si CM. In plus la petrecerea organizata au fost invitati sa participe toti membri de sindicat, daca dumneavoastra nu va face placere sa fiti in mijlocul colegilor dumneavoastra este cu totul altceva.

2.       Avand in vedere acuzatiile dumneavoastra ca sindicatul nu reprezinta interesele colegilor de la administrativ in aceeasi masura ca si a celor de la operativ va informez ca sunteti intr-o eroare totala. Sindicatul nu a facut niciodata discriminare intre membrii de sindicat de la administrativ si cei de la operativ. 

3.      Stiu foarte bine  ca de fapt cea mai mare nemultumire a dumneavoastra este vizavi de faptul ca sindicatul nostru s-a opus de fiecare data solicitarilor directorului unitatii de-a fi imputernicit pe anumite functii de conducere. Ei bine stimate domnule Barna sunt nevoit sa va dau o veste proasta pentru dumneavoastra : sindicatul nostru va face toate demersurile, la toate institutiile pentru a le sesiza un aspect ilegal si anume ca domnia voastra ocupati o functie de conducere prin imputernicire fara sa indepliniti conditiile legale si acest lucru a fost posibil cu aportul Administratiei Nationale a Penitenciarelor.  De asemenea va informam ca sindicatul nostru nu incurajeaza si nici nu va fi partas la aceste lucruri si nutrim speranta ca pana la urma o minte luminata din Administratia Nationala a Penitenciarelor sau Ministerul Justitiei sa ia masuri impotriva acestor abuzuri.

       PS. Domnul Barna Daniel Mitica a fost imputernicit "fara numar" din anul 2008....pana in zilele noastre, Administratia Nationala a Penitenciarelor ignorand sesizarile noastre in ceea ce priveste LEGALITATEA acestor imputerniciri. Vorba domnului director : "daca ANP-ul aproba..."
 


Sursa: http://sindspbistrita.blogspot.ro/

0 comentarii:

 
;