miercuri, 17 octombrie 2012

Accesul în unități tradus pentru directori înguști la minte

    La Penitenciarul Galați, cel mintos în lipsă, Alexandru Cristian (în imagine) - director și fost jurist s-a gândit măre să fie mai milițian decât milițienii și să nu permită accesul pentru activități sindicale în penitenciar. Ziceai că e la mamă-sa acasă și alta nu, nu vroia și pace micuțul în neuroni și portocaliu director. Mai jos ANP îi dă în scris și-l roagă să încerce să nu fie așa cum e.

S-a prins berbecește dom’ derector a investiga motivul vizitei și înspre vizitat și înspre vizitator, și s-a dus personal la poartă să se pună de-a curmezișul domnul Alexandru Cristian, de sub ce pietre o fi ieșind și dânsul. Sigur, se va alege cu plângeri penale și disciplinare și, cel mai probabil va avea soarta directorilor proști. Dacă ANP nu face nimic cu dânșii și-i tolerează, ne ocupăm noi și-i învățăm și meserie și respect.

Așadar domnu’ Alexandru Cristian, considerați-vă notificat oficial și pregătiți-vă bagajele. La câtă minte aveți nu păreți a fi în stare să prindeți prea multe alte luni în poziția de director al penitenciarului. Păreți prostuț de inadecvat funcției în care v-ați trezit și dumneavoastră și indivizii ăia care amenință că dau capete în gură pe la dumneavostră prin ogradă. Niște golani.

Sursa:www.fsanp.ro


Adresa Informare Acces Unitati Reprezentanti Sindicali                                                                                                   

0 comentarii:

 
;