miercuri, 14 noiembrie 2012

CNS "Cartel ALFA" organizeaza manifestatii in toata tara pentru: modificarea Legii dialogului social.

 Sindicatul Independent "Vulturul" Barcea-Mare se alatura mitingului organizat de Cartel Alfa in data de 14 noiembrie in fata prefecturii Hunedoara, manifestindu-ne astfel solidaritatea  actiunilor planificate in  Europa, intr-o ZI in care toata miscarea sindicala europeana spune NU masurilor de austeritate, pentru locuri de munca, solidaritate si negociere colectiva!

Confederatia Europeană a Sindicatelor (CES) - «Sindicatele europene îşi exprimă opoziția fermă fată de măsurile de austeritate care imping  Europa către stagnare economică, chiar recesiune, precum și continua distrugere a Modelului social european. Aceste măsuri, departe de a restabili încrederea, servesc doar să agraveze dezechilibrele deja existente şi favorizează inechităţile.

FMI recunoaste acum că a făcut erori grave când a calculat consecinţele pe care măsurile de austeritate le vor avea asupra creșterii economice. Acest calcul gresit are un impact incomensurabil asupra vietii cotidiene a cetătenilor si a lucrătorilor reprezentaţi de către Confederatia Europeana a Sindicatelor, și pune sub semnul întrebării întregul fundament al politicilor de austeritate cuprinse în Tratatul Bugetar și impuse de către Troika


0 comentarii:

 
;