vineri, 7 decembrie 2012

FSANP - Oameni și șoareci

Mai jos unul dintre motivele pentru care pentru unii birocrați acordarea sporului de pericol ANP este o mare mare greșeală.

Am fost sunat de colegul agresat de detinutul infestat cu HIV si plin de amaraciune imi spunea ca a fost astazi (06.12.2012) la penitenciar si a incercat, la biroul financiar, sa i se deconteze “enorma” suma de 38 de lei care reprezenta contravaloarea certificatului medico-legal.

Nu lipsa celor celor 38 de lei l-a suparat atat de tare ci reactia imputernicitei “SEFA” din acel birou care pur si simplu a refuzat sa-i deconteze banii, cu toate ca-i adusese chitanta de la IML, raspunsul “sefei” a fost ca trebuie sa-i aduca si nu stiu ce factura de la nu stiu ce cabinete din Policlinica, pentru care trebuia sa umble o jumatate de zi.

Poate as fi trecut cu vederea aceasta situatie, decontam eu acei bani, dar sunt sigur ca nu banii il interesau pe agent ci felul cum a fost tratat de o “sefa” care a obtinut la examenul din iarna, pentru functia pe care este imputernicita, MAREA nota de 4,93. Nu este prima data cand doamna in cauza, in nestiinta, din necunoasterea legilor, din rautate atenteaza la drepturile salariale ale angajatilor.

Exemple ar fi multe dar ma opresc la cateva: orele suplimentare privind pregatirea profesionala, orele efectuate in misiuni, decontarea transportului, sporul pentru conditii periculoase, etc.
Putina omenie nu strica stimata doamna.

Poate că n-ar strica, stimate coleg, să dăm și numele doamnei în cauză. Nu e cu siguranță singura incompetentă promovată de către ANP prin împuterniciri dubioase care profită de funcție și se poartă astfel.

0 comentarii:

 
;