joi, 28 martie 2013

Decontarea cheltuielilor de transport pe timpul concediului de odihna

 
Stimati colegi, va informam ca, in urma solicitarilor repetate ale reprezentantilor  Sindicatului Independent "Vulturul"-Barcea Mare  in vederea punerii in practica a recomandarilor A.N.P. in ce priveste valoarea bonului de carburant care trebuie depusa spre decontare, domnul director Tugmeanu a   revenit          asupra deciziei luate la inceputul lunii martie.
 
In acest sens in cazul in care va deplasati in interes de serviciu sau in cazul concediului de odihna, nu este necesara depunerea la contabilitate a unui bon care sa cuprinda toata cantitatea de carburant   decontata,  bonul de carburant va justifica faptul ca s-a facut alimentarea autoturismului   iar    pretul           acestuia va fi utilizat in calculul valorii cheltuielilor de transport. 
 
 
 
 
 

1 comentarii:

Pendler spunea...

FALS, FOARTE FALS...nu a revenit si-a dat seama ca sa cam grabit cu elaborarea unei decizii.Intre timp adresa venita de la ANP cu punctul de vedere al DEA, asa cum spune domnul Director General, care a cerut punctul de vedere al MFP dupa care a spus ca functie de raspunsul venit de la MFP va reveni cu precizari.
Raportat la cele mentionate mai sus deducem ca nici dansul nu este in clar si asteapta pozitia MFP, drept pentru care NU A EMIS INCA NICI O DECIZIE IN ACEST SENS.Unii s-au grabit ca de obicei... Asteptam decizia Directorului General, una clara si unitara,in conformitate cu legislatia(HG 1398/2007 cu modificarile ulterioare, a OMJ 511 si a raspunsului MFP) asa cum au fost ele formulate.

 
;