luni, 10 iunie 2013

Anunt umanitar: Drept la viata !!!

Dragi colegi,

Fac un apel, increzator fiind ca se va gasi un ecou in sufletul dvs, informandu-va ca familia colegului nostru Mos Daniel trece prin momente dificile, sotia acestuia, mama a trei copii minori, a primit o veste tragica fiind diagnosticata cu macroadenom hipofizar, tumoare pe creier.

Toti stim ca in viata noastra obisnuita, bucuria cea mai mare a unui parinte este sa-si vada copiii cum cresc, cu idealuri si dorinte, cu ambitii si impliniri, sa-i ghideze pe calea vietii.Apoi, pe neasteptate, nepregatit, aceasta viata nedreapta iti  rezerva ceva cumplit care itit distruge intr-o clipa micul univers.

Niciodata nu suntem pregatiti pentru astfel de momente dificile, dar avem puterea si compasiunea sa fim alaturi de persoanele greu incercate, motivandu-le sa lupte.

Dar aceste lucruri nu sunt suficiente pentru a invinge lupta cu boala!

Succesul interventiei chirurgicale depinde de 3500 EURO, necesari pana in luna august, pentru a fi efectuata intr-o clinica din Ungaria si pentru a transforma efortul medicilor dintr-o speranta in certitudine.

In acest caz, solidaritatea poate constitui o sansa reala pentru destinul doamnei Mos.


 Va multumesc din suflet pentru intelegerea si ajutorul dvs.

Contul umanitar este deschis la Banca Transilvania pe numele Moș Daniel Ovidiu.

RO45 BTRL 0630 1201 6457 24XX  -RON

2 comentarii:

alin mos spunea...

multumim pentru articol domnule Bogdan si sa speram ca vom lasa deoparte rautatile dintre noi si il vom ajuta pe Daniel sa scape de greaua povara care zace acum pe umerii lui.

Anonim spunea...

Haideti dragi colegi,haideti sa fim camarazi ,hai ca se poate .Acei trei copilasi pe care ii au familia Mos , merita sa aiba o mama care sa ii creasca.DOAMNE AJUTA PE TOATA LUMEA.

 
;