joi, 2 aprilie 2015

Banii de echipament

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a început demersurile în vederea acordării drepturilor restante de echipament.

Prin Adresa ANP nr. 30159/02.04.2015, Direcția economico-adminsitrativă din Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a solicitat unităților din teritoriu valoarea drepturilor de echipament restante aferente anului 2014. S-a avut în vedere ca datele solicitate prin Adresă să fie transmise tot în cursul acestei zile.

Acțiunea grabnică întreprinsă de ANP poate fi catalogată ca o intenție de a acorda banii de echipament restant aferent anului 2014 până de Paște.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) vă aduce la cunoștință că, la momentul de față, exista posibilitatea acordării banilor de echipament. Totodată, avem intenția de a vă ține la curent cu desfășurarea evenimentelor premergătoare acordării în fapt a sumelor de bani restante.

Prezentul articol trebuie privit ca o informare a membrilor de sindicat cu privire la DEMERSURILE Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) făcute în acordarea drepturilor restante de echipament!

Sursa: fsanp.ro

1 comentarii:

EDUARD HINT spunea...

Sa-si mai spele din pacate? Sau sa ne distraga atentia de la neputinta de a pune in plata orele suplimentare. Bag seama ca le e frica de sosirea trupelor din teritoriu la Bucuresti. indiferent de cauza, CERT este ca, e DREPTUL nostru si trebuie ACORDAT.

 
;